Fyrverkeri hos Kiwi

Postet av Driv Idrettslag den 28. Des 2014





God jul og godt nytt år :-)

Postet av Driv Idrettslag den 22. Des 2014




Det legges ned en formidabel innsats for å holde aktivitetsnivået oppe i Driv IL.
Nå som året er på hell ønsker jeg derfor å si tusen takk til alle styrer, trenere, lagledere, oppmenn og alle andre som er med og bidrar til at vi har gode tilbud til våre medlemmer.
Det er umulig å drive et idrettslag uten alle dere som gjør en strålende innsats for våre barn og unge!

Jeg ønsker alle medlemmer i Drivfamilien en riktig hyggelig jul.

Hilsen Astrid


Oppstart sykkel linje på Jæren høst 2015

Postet av Driv Idrettslag den 22. Des 2014




Jæren folkehøgskule starter fra høsten opp en ny linje innen sykkelsport.
Vi mener vi skal ha svært gode forhold for den som vil satse litt på sykkel, med milde snøfattige vintre og utallige kilometer med vei, så er treningsmulighetene nesten uendelige.
Informasjonsskriv om den nye linja. Info om sykkellinje.docx
Du finner også mer på vår hjemmeside www.jarenfhs.no

Dag FolkvordJ
æren folkehøgskule




Skilisens fra fylte 13 år

Postet av Driv Idrettslag den 17. Des 2014




Skiglede fra en fin gjeng i skigruppa i 2011, se så små dere var :-)

Jeg har sendt ny faktura til dere som ikke har betalt ski-lisensen for denne sesongen. Ski-lisens må dere ha for å delta i konkurranser etter dere er fylt 13 år.Les mer her http://www.skiforbundet.no/akershus/skilisens1/
Det er løperens eget ansvar at dette er i orden.
Det er jeg som ordner med dette i Driv, post@driv-il.no


Påmeldingen til Holmenkollstafetten 2015 er åpen.

Postet av Driv Idrettslag den 16. Des 2014




Friidrett er mer enn kun løping på bane, hopp, kast, lengde osv. Det er også alle former for løping, motbakkeløp, terrengløp, maraton, halvmaraton, stafetter osv.
Stiller du opp på slike løp med Driv navnet, så hører du også til under Friidrettsgruppa :-) Gi meg beskjed. Vi ønsker å samle alle Driv - lagene til Holmenkollstafetten under Friidrettsgruppa,hvor de hører hjemme

Roger Thompson har nå ansvaret for arrangementene i Friidrettsgruppa, og er også kontaktperson for å få på plass lag til Holmenkollstafetten.
Har du løpt tidligere, eller har du lyst il å løpe i 2015 så si fra til Roger eller meg, post@driv-il.no
Det er mange etapper å velge mellom og Driv stiller gjerne med mange lag.

Kjell Hovde, leder av Friidrett i Driv Il gjennom mange år, gir seg som leder i 2015.
Flere i styret fortsetter, men her må det nye krefter inn.
Har du lyst til å være med og gjøre en innsats for løpemiljøet i Ytre og bygge videre på det gode grunnlaget for tradisjonelle Friidrettsaktiviter?
Vil du bare være ildsjel og dra i gang løpetreninger, enten det er motbakke eller terreng eller hva det måtte være, så er du velkommen.

Kontakt kan gå via meg, Astrid Celius post@driv-il.no





Treningsavgiften til skigruppa høst 2014 og vår 2015 sendes ut nå

Postet av Driv Idrettslag den 10. Des 2014



Treningsavgiften vil bli sendt ut via Min Idrett og dere som har barn i skigruppa vil få en mail med beskjed om å logge dere inn på Min Idrett for å se og betale fakturaen.
Her er en forklaring på bruk av Min Idrett: Forklaring bruk av Min Idrett skigruppa.pdf
Eventuelle problemer/endringer tar dere med meg: Astrid Celius, post@driv-il.no, telefon 900 68 834


Dugnad på Rema 1000, Ytre Enebakk. 28.12.

Postet av Driv Idrettslag den 3. Des 2014



Hei,

Den 28/12 er det tid for fotballgruppas årlige dugnad på Rema 1000, Ytre Enebakk.
Det må stille minimum 2 stk pr lag, og dugnaden varer ca i tre timer. Jo flere som stiller jo raskere er jobben gjort, så lagene er selvfølgelig velkomne til å stille med så mange de ønsker.

Ber om tilbakemelding fra hvert lag på at de stiller med minimum 2 stk. Alle lag fra 2008-kullet og opp til M33 er medregnet.

Hilsen Rannveig
renolen@hotmail.com



Fotografen kommer tilbake onsdag 3.12. klokken 17 - 19

Postet av Driv Idrettslag den 27. Nov 2014



Da er fotograferingen gjennomført, og bildene vil bli tilgjengelige for bestilling i løpet av uka. Informasjon om bestilling kommer på mail / sms til foresatte.

Det ble litt forsinkelser på starten av onsdagen, som førte til at noen lag ikke fikk tatt portrettbilder. Vi vet det er en del av de yngste spillerne som gjerne ville tatt dette så de fikk bestilt seg fotballkort, så fotografen kommer tilbake onsdag 3/ 12 fra klokken 17 - 19 for å ta bilder av de som ikke har fått tatt.

G/J2007 fikk ikke tatt bilder, J2006 har heller ikke tatt. Spillere fra andre lag som ikke fikk tatt bilde kan også komme denne dagen. Ber om at spillere som vil fotograferes er i hallen til ca kl 18.00. Må noen komme senere er det fint med beskjed om dette så vi får informert fotografen.


Hilsen Rannveig


Skal vi bli bedre, må vi trener mer.....

Postet av Driv Idrettslag den 26. Nov 2014




Det er fortsatt ledige plasser på spinningen, supertorsdager på Avancia Ski.

Det vil bli spinning og styrketrening som tidligere planlagt.
Etter 90 min spinning vil det bli 15 min pause, skifte tøy etc, deretter 45 min styrketrening.
Oppstart som vanlig 17.15

Alt dette får du får 900,- ( 20 treninger), OG IKKE NOK MED DET....
Du treffer dine blide klubbmedlemmer, og BYGGER kjørestyrke til sommeren


Driv CX open

Postet av Driv Idrettslag den 26. Nov 2014




9. nov ble det avholdt CX open. Noen stilte med cyclo-sykler og andre stilte med tradisjonelle terrengsykler. Rittet/løypa var en test på eventuelle cyclocross-arrangement senere. Det var 8 ryttere til start, med blanding av juniorer og seniorer. Vinneren ble Erik Bøhler Hansen.
Under her er det noen bilder fra rittet:















Etter rittet var det sosialt samvær med brus, kaffe og vafler.

Hilsen Knut Arne Samuelsen




Årsfesten 2014

Postet av Driv Idrettslag den 26. Nov 2014




Tradisjonen tro ble det delt ut pokaler til årets senior klubbmestere, (totalvinnere alle tre grener, landevei, terreng og tempo). Vinnerne var Kristine K Jacobsen og Erik Bøhler Hansen
På bildet over får Kristine Kjelstrup Jacobsen tildelt vandrepokalen, som klubbmester kvinner senior, til odel og eie av leder i sykkelgruppa Knut Arne Samuelsen.
Hun har blitt klubbmester de 3 siste årene.




På bildet over får Erik Bøhler Hansen tildelt vandrepokalen for menn senior. Dette var hans første napp i vandrepokalen.

Årsfesten til sykkelgruppa ble som vanlig avholdt på Vangen Skistue.
Det ble en hyggelig kveld med god mat og drikke.Det var 45 personer tilstede.
Det var ekstra hyggelig at flere av våre funksjonærer takket ja til invitasjonen fra sykkelgruppa, som takk for deres innsats gjennom året.





Medaljer og pokal til klubbmester junior vil bli delt ut på årsmøtet 26.2.2015 på Mjær U-skole.
Klubbmester junior ble Eirik Haug på bildet under.



Hilsen Knut Arne Samuelsen


Bruk refleks og tren med refleksvest!

Postet av Driv Idrettslag den 19. Nov 2014


Det er skummelt å kjøre bil når det er mørkt og det plutselig dukker opp en person omtrent inni bilen min :-(


Fredrikstadcup

Postet av Driv Idrettslag den 18. Nov 2014




Påmeldingsstart er 26. november kl. 18:00 på våre nettsider www.fredrikstadcup.no - og det legges ut kun 650 plasser. I 2014 var det dessverre 244 lag som ikke fikk plass, og det er derfor viktig å være tidlige ute. Første mann til mølla prinsippet gjelder! (NB! Siden forrige gang har vi fått bekreftet at Norges råeste profiler fra Larvik Håndballklubb kommer!)

Ønsker du en påminnelse slik at du ikke mister en plass? Følg denne linken og vi gir det ett lite pip noen timer før: www.fredrikstadcup.no/?s=invitasjon&p=1

Les gjerne også din invitasjon som du finner her: www.fredrikstadcup.no/invitasjon

--

Fredrikstad Cup, i samarbeid med DNB er Norges desidert største håndballcup med 650 deltagende lag, 9000 deltagere og 25000 besøkende. Med fokus på Opplevelse og Samhold i alle ledd er vi sikre på at Fredrikstad Cup er avslutninscupen for ditt lag!

I 2014 kommer blandt annet Norges råeste artister (tidl. Karpe Diem, Erik & Kriss, Sirkus Eliassen, Katastrofe), verdens beste håndballjenter fra Larvik, vi holder åpningsshow og innmarsj, Østfolds største utebad er åpent, Fangene på Kongstenfort, vi arrangerer sumohåndball og mye mye mer! I tillegg spilles det hele 1800 kamper fordelt på 25 baner, hvor 22(!) baner er samlet på kun to steder. Dette gir lite reising og muligheten til å treffe nye lag man vanligvis ikke møter!

Skulle du ha noen spørsmål er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss via mail ( Astrid og Dag har adressen) eller direkte på 4000 1722.

Ha en strålende håndballdag videre!

Alle oss i Fredrikstad Cup
Norges største håndballcup


Fredrikstadcup

Postet av Driv Idrettslag den 18. Nov 2014




Påmeldingsstart er 26. november kl. 18:00 på våre nettsider www.fredrikstadcup.no
- og det legges ut kun 650 plasser. I 2014 var det dessverre 244 lag som ikke fikk plass, og det er derfor viktig å være tidlige ute. Første mann til mølla prinsippet gjelder! (NB! Siden forrige gang har vi fått bekreftet at Norges råeste profiler fra Larvik Håndballklubb kommer!)

Ønsker du en påminnelse slik at du ikke mister en plass? Følg denne linken og vi gir det ett lite pip noen timer før: www.fredrikstadcup.no/?s=invitasjon&p=1

Les gjerne også din invitasjon som du finner her: www.fredrikstadcup.no/invitasjon

--

Fredrikstad Cup, i samarbeid med DNB er Norges desidert største håndballcup med 650 deltagende lag, 9000 deltagere og 25000 besøkende. Med fokus på Opplevelse og Samhold i alle ledd er vi sikre på at Fredrikstad Cup er avslutninscupen for ditt lag!

I 2014 kommer blandt annet Norges råeste artister (tidl. Karpe Diem, Erik & Kriss, Sirkus Eliassen, Katastrofe), verdens beste håndballjenter fra Larvik, vi holder åpningsshow og innmarsj, Østfolds største utebad er åpent, Fangene på Kongstenfort, vi arrangerer sumohåndball og mye mye mer! I tillegg spilles det hele 1800 kamper fordelt på 25 baner, hvor 22(!) baner er samlet på kun to steder. Dette gir lite reising og muligheten til å treffe nye lag man vanligvis ikke møter!

Skulle du ha noen spørsmål er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss via mail ( Astrid og Dag har adressen) eller direkte på 4000 1722.

Ha en strålende håndballdag videre!

Alle oss i Fredrikstad Cup
Norges største håndballcup



Idrettsglede!

Postet av Driv Idrettslag den 17. Nov 2014




Driv G.12 spilte 2 håndballkamper i helgen på lørdag.
På lørdag var vi hos Tindlund og slo de hele 20-0; Ikke ofte man ser nullen i en håndballkamp, men vi har en fantastisk målvakt på G.12 og et nesten like fantastisk forsvar.

Søndag var det klart for hjemmekamp mot Ski 2 som til da var serieleder med en kamp mer spilt enn Driv,1 poeng bak. En 15-10 seier endret på den rekkefølgen.

Gutta trener tirsdager 19.00 og onsdager 17.30 i Mjærhallen
Møt opp om du er født i 2002 eller 2003

Mvh Heidi Fjellstad


Forklaring og hjelp til Min Idrett

Postet av Driv Idrettslag den 17. Nov 2014



Treningsavgiften til håndball forfaller 19. november. Det er første gangen vi har sendt ut treningsavgiften via mail og Min Idrett. Det er noen som alt har betalt og det er noen som har litt problemer. Det er ikke så rart siden dette er første gangen vi gjør dette .-)
Jeg har derfor satt sammen et dokument med forklaring og svar på spørsmål om Min Idrett:

Forklaring bruk av Min Idrett håndball.pdf


Klubben i mitt hjerte, stem på Driv :-)

Postet av Driv Idrettslag den 14. Nov 2014








Det er trekning hver dag klokken 12.00 og det deles da ut 10.000 kr til 3 heldige vinnere,
Deretter nulles stemmene ut og klubben må igjen samle minst 100 stemmer for å bli med i trekningen neste dag.
Driv må altså samle minst 100 stemmer hver eneste dag for å være med på alle trekningene.
Stem her:
http://www.dagbladet.no/klubben/


Samme klubb kan vinne flere ganger og ikke minst samle nok stemmer til å være med i trekningen av hovedpremien på 100.000 kr
Dette avsluttes 21. november.


Klubben i mitt hjerte

Postet av Driv Idrettslag den 14. Nov 2014

.


Det er trekning hver dag klokken 12.00 og det deles da ut 10.000 kr til 3 heldige vinnere,
Deretter nulles stemmene ut og klubben må igjen samle minst 100 stemmer for å bli med i trekningen neste dag.
Driv må altså samle minst 100 stemmer hver eneste dag for å være med på alle trekningene.
Stem her: http://www.dagbladet.no/klubben/


Samme klubb kan vinne flere ganger og ikke minst samle nok stemmer til å være med i trekningen av hovedpremien på 100.000 kr
Dette avsluttes 21. november.




Kan vi få grasrotandelen din når du tipper?

Postet av Driv Idrettslag den 12. Nov 2014




Støtt Driv IL ved å registrere oss som din grasrotmottaker.

Enkel måte via mobil: Send GRASROTANDELEN 971265965 til 2020. (Tjenesten er gratis)

Du betaler ingenting ekstra for å støtte oss. Det vi får er 5 % av beløpet du betaler når du spiller.

Det betyr at du kan tippe for det beløpet du pleier og at du ikke merker noe til at du støtter Driv. Annet enn varme tanker fra oss da :-)

Takk for din velvillige støtte.





Supertorsdager på Avancia Ski

Postet av Driv Idrettslag den 12. Nov 2014




Gladnyhet:

Sykkelgruppa arrangerer supertorsdager på Avancia Ski.

Det vil bli spinning og styrketrening som tidligere planlagt.
Etter 90 min spinning vil det bli 15 min pause, skifte tøy etc, deretter 45 min styrketrening.
Oppstart som vanlig 17.15

Alt dette får du får 900,- ( 20 treninger), OG IKKE NOK MED DET....
Du treffer dine blide klubbmedlemmer, og BYGGER kjørestyrke til sommeren.






Sprint-hekksamlinger vinteren 2015

Postet av Driv Idrettslag den 11. Nov 2014




Tilbud om sprint-hekksamlinger vinteren 2015.
Hekk-sprint samlinger vinter 2014-2015%5b1%520141111121013.pdf

Tilbudet er for utøvere 13-16 år og er tenkt som et kvalitets treningstilbud hvor utøverne både får bra trening, og samtidig møtes sosialt på tvers av klubber.
Fint om det formidles til aktuelle utøvere.

Mvh.
Atle Guttormsen
Leder Ski IL friidrett


Fotografering av lagene 18. og 19. nov

Postet av Driv Idrettslag den 11. Nov 2014




Det blir tatt både gruppebilde og portrett, og det vil bli mulighet for spillerne å bestille bilder / fotballkort med eget bilde på i etterkant.
I tillegg får vi proffe lagbilder til hvert lag på hjemmesiden:-)

  • Lagene stiller i drakter, rød shorts og blå strømper.
  • Lagledere/trenere stiller helst i treningstøy de har fått fra fotballgruppa.

Det skal fotograferes i Mjærhallen, i det store rommet i inngangen til selve hallen.
Kjøreplan:



G06 og J06 har byttet tidspunkt.
G04 og J02/03 har byttet tidspunkt.


Bildet viser fotball juniorer i 1997. Dagens leder i fotball, Kenneth Røkeness står bakerst til høyre og er trener. Bildet og teksten under her er hentet fra boken Fint Driv i 60 år som ble utgitt i 1997








Det er umulig å se dere uten refleks!

Postet av Driv Idrettslag den 11. Nov 2014


I Driv bruker vi refleks, ikke sant?
Trenere/lagledere, her kan være gode eksempler og oppfordre til bruk av refleks.
Kontakt meg hvis dere trenger refleks/refleksvester til laget deres. post@driv-il.no



Over 100 stemmer til Driv IL på klubben i mitt hjerte :-)

Postet av Driv Idrettslag den 10. Nov 2014




Vi har klart å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn og er med i trekningen :-)
Tusen takk.

•• Klarer din klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på10 000 kroner fra Nordea. Du kan stemme hver dag på stemmelokalet på Dagbladet.no (www.dagbladet.no/klubben), og klubben din kanvinne flere ganger i løpet av avstemningen.

I tillegg teller stemmene sammenlagt i den store konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. Her får vinneren hele 100 000 kroner fra Nordea øremerket til sosialt idrettsarbeid i nærområdet. I fjor vant ROSENBORG BALLKLUB i hard konkurranse med Vålerenga og Brann; i år kan det bli hvilken som helst annen av Norges rundt 12 000 idrettsklubber, student -og bedriftsidrettslag. Denne avstemningen er åpen for alle medlemsklubbene i Norges Idrettsforbund uansett størrelse eller hvilke idrettsgrener de driver med.

VI starter stemmegivningen LØRDAG 8.NOVEMBER kl.00.01, og du kan stemme helt fram til FREDAG 21.NOVEMBER kl.12.00.

De første dagspremiene blir trukket etter kl.12 mandag 10.november. Du kan se om klubben din er blant vinnerne på Dagbladet.no etter kl.18 eller høre på P4 som har dagstrekning på samme tidspunkt. Deretter blir det nye trekninger hver hverdag etter kl.12 helt fram til fredag 21.november med påfølgende offentliggjøring av vinnerne hver kveld etter kl.18:



Jeg har stemt på Driv Idrettslag som klubben i mitt hjerte. Har du? :-)

Postet av Driv Idrettslag den 8. Nov 2014



Dere stemmer her: http://www.dagbladet.no/klubben/
Husk at Driv IL er forkortelse for Driv Idrettslag. Dere må skrive Driv Idrettslag for å finne oss .-)


Mallorca tur 2015, purring på påmelding. Skal du være med?

Postet av Driv Idrettslag den 6. Nov 2014




Fredtomasi vil være tilstede på Marina Luz i perioden 7/4-14/4.

Her kan kan da velge mellom full pakke som inneholder følgende:
- Leie av fullcarbon sykkel 1 uke
- Opphold i dobbelt eller single rom på Marina Luz inkludert frokost og middag.
- Sykkelskjorte(ny modell i 2015)
- Felles middag
- Guidet sykkeltur tilpasset utøver.

Prisen for dette opplegget er kr 5100 pr pers i dobbeltrom, eller kr 6000 pr person i enkeltrom

Fly bestiller man selv.(vi reiser i år med Ryanair fra Rygge)


Ønsker man ett annet opplegg eller reise på ett annet tidspunkt, så bestiller man tur via våre nettsider. Fredtomasi.no.

Har også lagt med en powerpoint med informasjon.

Det er viktig at denne informasjonen kommer raskt ut og at dere "purrer" på de som ønsker å bestille. Vi er allerede sent ute med tanke på bestilling. Det kan derfor fort bli fullt på hotellet.

FredTomasi Driv IL 2015.pdf

Mvh
Thomas Lindeman


Stem på Driv som klubben i mitt hjerte 2014 :-)

Postet av Driv Idrettslag den 6. Nov 2014




Klubben i mitt hjerte har fått nye regler. Nå gir 100 stemmer pr. dag klubben en sjanse til å vinne. Nordea deler ut 30 premier á 10.000 kroner og én hovedpremie på 100.000 kroner. Årets kampanje begynner 8. november og varer frem til fredag 21. november kl 12.00.

Den populære avstemningen Klubben i mitt hjerte er i gang igjen. Denne gangen har vi endret både på klasseinndelingen og premieregler for å gi alle klubbene i Norge like store sjanser til å sikre seg premier og oppmerksomhet. Totalt skal Nordea dele ut 400.000 kroner!

De nye reglene er enkle: Klarer din klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea.

Målet bør dermed være at alle idrettslag klarer å samle inn 100 stemmer daglig gjennom hele kampanjeperioden. Det vil gi klubben 10 vinnersjanser á 10.000 kroner!

Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

100 stemmer daglig
Gjennom stemmelokalet på dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 100 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på dagbladet.no/klubben at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Ett idrettslag får kun ett lodd i den daglige loddtrekningen. Dersom ditt idrettslag ikke vinner kan det delta på nytt ved å samle inn 100 nye stemmer til neste dag. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.

Trekningen skjer på hverdager. Første tre vinnere av 10.000 kroner trekkes mandag 10. november og offentliggjøres på P4.

Hovedpremien
Det deles også ut en hovedpremie på 100.000 kroner som skal øremerkes breddearbeid i klubben.

I løpet av hele kampanjeperioden registrerer dagbladet.no/klubbenalle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer til slutt vinner konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. På Dagbladet kan man se hvilke lag som ligger best an til å vinne hovedpremien. Lørdag 22. november kåres vinneren av hovedpremien.

Ambassadør
Birgit Skarstein, Paralympics-utøver, ansatt i Norges idrettsforbund og kjent fra «Ingen Grenser» på NRK er ambassadør for Klubben i mitt hjerte.

Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen "Klubben i mitt hjerte".

Stem på Klubben i mitt hjerte på www.dagbladet.no/klubben(stemmelokalet åpner 8.november)


MinIdrett

Postet av Driv Idrettslag den 6. Nov 2014




Det er enklere å administrere MinIdrett hvis dere voksne oppretter en egen bruker/profil først.

  1. Det gjør dere her: https://minidrett.nif.no/
  2. Deretter går dere inn på deres egen profil og velger søk etter familie.
  3. Da kommer det opp forslag og dere legger til de som er i egen familie.
  4. Velg barnet som er med i håndballgruppa, så vil dere se fakturaen
  5. Forsatt problemer? Send en mail til Astrid: post@driv-il.no eller ring på 900 68 834

Spørsmål:
Har fått mail om å logge inn i Min Idrett for å se faktura, men finner ingen faktura?
Løsning: Logg inn på Min Idrett, velg profil, søk etter familie og velg ditt barn. Da vil du få tilgang til fakturaen.


Driv IL sykkel inviterer til Driv CX Open Søndag 9 November

Postet av Driv Idrettslag den 3. Nov 2014



.
Vi håper dere setter av dagen til et morsomt ritt, med dropp, hopp, syre og god stemning.
Alle som ønsker kan delta, del gjerne invitasjonen med venner og bekjente.

Det blir brukt deler av MTB-løypa, men hele rittet vil være kompakt og publikumsvennlig, med nesten hele løypa på stadion-område.
For dere som ønsker å være publikum, blir det action fra start til mål.

Deltagerinfo:
Det er gratis
Påmeldingen skjer til erik@miba.no.
Deltakerbegrensning på 50 stk, førstemann til mølla prinsippet.

Påmelding skal inneholde:
Navn:
Fødselsdato:
Klubb:
klasse:
Det blir kjørt 45 min + en runde. CX egen klasse.
Vi åpner også for terrengsykkel. (Eget start tidspunkt kommer)

Tidsplan:
12.00: Utdeling av startnummer (ingen etteranmelding)
12.00 - 12.30: Åpnes for gjennomkjøring av løypa
13.00: Rittstart
(00:00: Start MTB)
13.45: Målgang
14.00: Premieutdeling.

Vi ses!

Erik Bøhler Hansen


Treningsavgiften til håndball sesongen 2014/2015

Postet av Driv Idrettslag den 30. Okt 2014

I disse dager vil det bli sendt ut treningsavgift for håndballgruppa i Driv IL sesongen 2014 – 2015.

I år vil dere ikke få giro i posten som tidligere. Driv har innført et nytt medlemssystem med online betalingsløsning fra Norges Idrettsforbund.
Betalingskravet vil i år komme som en melding til dere på mail, med en oppfordring til å logge seg på www.minidrett.no for å gjennomføre betalingen.


I Min Idrett er det en egen nettbasert betalingsløsning hvor fakturaen betales.

Informasjon om Min Idrett finner du her: https://minidrett.nif.no/Statics/About
Mobilversjon av Min Idrett finner du her: https://minidrett.nif.no/Statics/Examples
Min idrett på mobil kan lastes ned gratis fra AppStore og Google play, eller send IDRETT til 1960.

Tekniske spørsmål kan dere ta med Idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00 -20.00)

Spørsmål om betalingskravet, medlemskapet, endringer, må dere ta med Klubbsekretær Astrid Celius.

Med vennlig hilsen

Astrid Celius
Mail; post@driv-il.no
Telefon: 900 68 834



SESONGAVSLUTNING PÅ VANGEN FREDAG 31. OKTOBER

Postet av Driv Idrettslag den 29. Okt 2014




Nå nærmer det seg sesongens avslutningsfest. Det er 35 påmeldte, og alt ligger til rette for en hyggelig markering av sesongen 2014. En sesong som ble toppet med rekord-tid på Lillehammer-Oslo i tillegg til mye annen sterk sykling fra våre ryttere.

Har du ikke fått meldt deg på, men allikevel har lyst til å delta? Send sms til Atle Killerud på 91356429.

Det er oppsatt buss fra Mjær med avgang klokken 18.00. Bussen stopper på holdeplassene hvor deltagere står.

Retur fra Vangen er klokken 01.00. Bussen stopper også på holdeplasser på vei tilbake.

Det vil bli middag omkring klokken 19.00 på Vangen. Det serveres drikke til middag. Ut over dette ordner enkelte seg selv, i tillegg til at selges noe drikke inne på Vangen.

Kaffe og kaker etter middag, med tilhørende markering av klubbmestere.

Musikk og hyggelig samvær resten av kvelden.

Deltageravgiften på kroner 300,- betales inne på Vangen ved ankomst. Vi ønsker alle påmeldte hjertelig velkommen.

Atle Killerud


Fantastiske flinke damer som pusser alle pokalene på klubbhuset. Tusen takk :-)

Postet av Driv Idrettslag den 28. Okt 2014




Damene har starter på pussejobben, fra høyre Anne Mari Stokseth (æresmedlem i Driv), Aud Hønsi (æresmedlem i Driv) og Esther Larsen. Dette er kun en bitteliten del av alt som står i det største skapet (som dere ikke ser på dette bildet).
Jobben er stor og må deles opp over flere dager, men jeg gleder meg til å se skapet med blanke flotte pokaler igjen. Tusen takk :-)


Eivind Ungersness var med på Follo håndball sitt G35 lag i veteran NM i helgen og laget tok bronse! Gratulerer :-)

Postet av Driv Idrettslag den 27. Okt 2014




Leder i Driv IL, Eivind Ungersness står i midten bak på dette bildet.


Avslutningfest for sesongen 2014 på Vangen Skistue fredag 31. oktober 2014

Postet av Driv Idrettslag den 22. Okt 2014



Frank gjør klar for Driv sykkel i nov 2012

Som sedvanlig holdes det en fest for å avslutte sykkelsesongen 2014.
Festen vil være på fredag den 31. oktober 2014 og er på Vangen skistue.
Ber om bindende påmelding til Atle Killerud, atlekil@online.no innen tirsdag 28. oktober.

Det vil bli satt opp buss til Vangen fra Mjær klokken 18.00.
Retur fra Vangen omkring kl. 01.00
Deltagerpris er noe avhengig av antallet, men vil ligge på ca, kr. 300,-
Dette dekker mat, drikke til mat.
Eventuell ytterligere drikke kan fås kjøpt på Vangen Skistue.
Det blir kåring av klubbmestere og ellers hyggelig samvær
Også anledning for å ta med ledsager.


Mallorca våren 2015

Postet av Driv Idrettslag den 22. Okt 2014



Sykkelgruppa går med planer om nok en treningssamling på Mallorca til våren.
Opplegget blir noe annerledes i og med at FredTomasi kun vil være støttespiller.

Styret har derfor besluttet å sjekke interessen, og alle som kunne tenke seg å være med bes sende en mail til Leif Petter Moe på: leif-petterm@scandecsystemer.no
Tidspunkt for turen blir enten uken før, eller uken etter påske.
Frist for tilbakemelding er fredag 31. oktober 2014.1014.

Blir det ikke stor nok interesse, må den enkelte organisere tur selv.


Spinning på Avancia, Ski høst 2014 og vinter 2015:

Postet av Driv Idrettslag den 22. Okt 2014




Sykkelgruppa kommer også denne vinteren med tilbud om innetrening på Avancia, Ski.
Det blir en gang pr uke, og denne vinteren blir det torsdager klokken 17.15

Er du interessert i å være med?
Ta kontakt med Sturla Kaasa jr. på sturla@pererikostlie.no NB NY MAILADRESSE HER.
Mer info kommer så snart vi får oversikt over interessen.

Frist for tilbakemelding er søndag 26. oktober 2014


Ny seier til gutter 12

Postet av Driv Idrettslag den 19. Okt 2014





Ny seier til G12 i dag, overbevisende borteseier med resultat 8-16. Vår fantastiske trener Silje Moen Johannesen var ikke med til Moss i dag, men med en god foreldregruppe rundt laget går det greit.

2 av gutta har vært med siden håndballskolen og siden da har det kommet og gått flere gutter, akkurat nå er det 9 stk. som koser seg og har det moro. På G12 er det alltid plass til en til på laget så er du født i 02 eller 03 så kom gjerne på en trening og prøv.

Heidi Fjellstad


Driv takker for støtten og ønsker Vangen Skistue velkommen som ny sponsor

Postet av Driv Idrettslag den 16. Okt 2014







Vangen skistue ble bygd i 1961 og er et sted som er åpent for alle.

Hos oss har vi mange aktiviteter året rundt, som padling om sommeren og skigåing om vinteren. Vi ligger i selve hjertet av Østmarka så her er det ypperlige muligheter for å gå på beina, blant annet med en 3,5 kms trilletur fra Bysetermosen til Vangen. Her kan barn få møte dyr og kose seg med nystekte boller.

Østmarka er kjent for sin varierte og vakre natur, og det kan man oppleve gjennom blant annet små fiskevann og tilrettelagte turløyer. På Vangen er det noe for alle, både store og små.

Vår kafeteria har åpent hele uken og i helgene kan vi i tillegg tilby fersk hjemmebakst.


Velkommen skal dere være!
Les mer her: http://www.vangenskistue.no/


Driv takker for støtten og ønsker Regnbuen velkommen som ny sponsor.

Postet av Driv Idrettslag den 16. Okt 2014






Regnbuen Malermesterbedrift
Vi er en mesterbedrift som er stolte av å kunne sette farge på hverdagen. Regnbuen Malermestermesterbedrift ble stiftet i 1999. Det gjør at du som kunde får en trygg og pålitelig leverandør med lang erfaring. I Regnbuen har vi fagpersonell med forskjellig bakgrunn og mesterbrev. Vi har blant annet fem malermestere, tømmermestere og en ingeniør. Vi har i dag to avdelinger, i henholdsvis Oslo og Østfold.
Les mer på: http://www.regnbuen.no/


Gratulerer til gutter 12 :-)

Postet av Driv Idrettslag den 12. Okt 2014




En fornøyd gjeng etter 2 hjemmeseire mot Siggerud og Eidsberg i Mjærhallen 12/10.
Driv håndballgutt!!

Heidi Fjellstad




Driv er godt synlig på Beitostølen

Postet av Driv Idrettslag den 10. Okt 2014




Henrik Stubberud og Daniel Braathu Engen i fint DRIV på Beitostølen Arena i høstferien.
Lader opp til vintersesongen!




Oppstart for de som er født 2005 - 2007

Postet av Driv Idrettslag den 1. Okt 2014


Mer info om treningsavgifter kommer snart.


Bilder fra Ski cup 21.9.14.Veldig morsomt og god trening!

Postet av Driv Idrettslag den 24. Sep 2014


Blå 13 A



Blå 1 A



Hvit 1 A



Hvit 3 A



Lag rød 1 A



Lag rød 2 A



08 jentene 3 A



08 jentene 7 A



08 jentene 8 A



54 deltagere på løp Driv-karusellen 19.9.

Postet av Driv Idrettslag den 23. Sep 2014



Fredag 19.9. ble 4. og siste løp i Driv-karusellen arrangert. Det var 54 deltakere i alle aldre.
Det var fine statuetter som premie til alle.

Samtidig var det klubbmesterskap i terrengløp for 10 år og eldre. I disse klassene ble det delt ut medaljer i gull, sølv eller bronse i tillegg til premien. 
Klubbmestere ble:Ida Engen,Trym Eide, Leon Sanne Sandin, Henrik Sakariassen, Stein Arild Degrum, Silje Christiansen, Ulf Erik Forsbakk, Børre Olsen.
De voksne løp denne gangen 5 km, og beste tid fikk Stein Arild Degrum.
Det var fint løpsvær og stor stemning.

Kjell C. Hovde
Resultater kommer snart.
Takk til Roger Thompson for bilder



Redigert og endelig resultatliste fra klubbmesterskapet 3. september

Postet av Driv Idrettslag den 22. Sep 2014


Etter lange og mange møter, erfaringsutveksling med andre klubber, innspill fra klubbens ryttere, etc etc, har nå juryen omsider klart å få laget en redigert og ferdig resultatliste fra klubbmesterskapet i Terreng 3. september.
Vedlagte resultatliste er nå endelig, og vil ikke bli gjenstand for ytterligere diskusjoner.
REDIGERT Klubbmesterskap Terreng onsdag 3 september 2014 Terreng.pdf

Ritt- og arrangement beklager imidlertid at vi ikke var tydelige nok på start-tidspunkt, og hadde ikke innarbeidet regler og/eller rutine for å håndtere den situasjonen som oppstod.

2 Kommentarer

Resultater fra sykkelkarusellen 21. september

Postet av Driv Idrettslag den 22. Sep 2014



Søndag 21. september gikk det siste uhøytidelige terrengrittet av stabelen.
Det ser ut som de fleste er i vinter-modus nå, men full trøkk fra de som møtte.

Resultatliste med split-tider: MTB DRIV OPEN Søndag 21 september 2014 Terreng.pdf


Serieavslutning for gutter 10 år lørdag 20.9 på Mjær Stadion

Postet av Driv Idrettslag den 19. Sep 2014

'

Her er kampoppsettet for kampene på Mjær Stadion:kampoppsett 20.9 - Kopi.xlsx  


I Follo er vi flere klubber som frem til i fjor spilte i ØFK (Østfold Fotballkrets) med de yngste lagene våre.
Vi spiller nå i OFK (Oslo Fotballkrets), men har lyst til å videreføre tradisjonen vi hadde i ØFK, nemlig avslutningskamper for lagene 6-10 år i forbindelse med sesongslutt.

Serieavslutningen arrangeres i 2014 av klubbene Ski, Siggerud og Driv.

  • Gutter 6 år, 8 år og 9 år + Jenter 6-10 år spiller på Ski søndag 21. september
  • Gutter 10 år spiller hos Driv i Ytre Enebakk lørdag 20. september
  • Gutter 7 år spiller på Siggerud lørdag 20. september
Selve arrangementet er i praksis som en vanlig cup, bortsett fra at det ikke er premier - som en hyggelig avrunding på sesongen (selv om noen lag også har seriekamper uken etter)
Lag som deltar betaler kr. 75,- pr. lag ved ankomst til sekretariatet.
Vennligst ta med jevn sum. Dette er for å dekke dommerutgifter.

Påmeldinger tas i mot frem til 15. september.
PÅMELDING GJØRES TIL FOTBALL@DRIV-IL.NO

Her kan du KUN melde på til serieavslutning for Gutter 10 år - født 2004.
NB: Det er ingen premieringKampoppsett blir sendt kontaktpersoner ca 16. september.

Velkommen til Driv.
Vi har åpen kiosk----Radarskyting----Fotballgolf----Kickstar
Kontaktperson for Driv:
Kenneth Røkeness
Leder Driv IL Fotball
Mail: fotball@driv-il.noTelefon: 90610516




Bestill deg flott Ullmaxtøy gjennom skigruppa nå

Postet av Driv Idrettslag den 16. Sep 2014


Skigruppa fortsetter sitt salg av ullmaxprodukter i ulike tekstilkvaliteter.
Bestill gjennom skigruppa og få varene hjem uten fraktkostnader.
Faktura kommer sammen med varene.
Inntektene av salget går uavkortet til skigruppas utøvere i form av samlinger etc.



Ved bestilling trenger jeg størrelse (barnestørrelse 100 – 160 cm) + farge.
For å se salgsvarer og øvrige produkter, klikk her.
(Ved bestilling må jeg ha artikkelnr, str, antall og farge)

Mvh Siri Saltnes
For Driv Il Skigruppa




Dugnad onsdag 17. september klokken 18.00

Postet av Driv Idrettslag den 16. Sep 2014


Det er hyggelig å kunne melde at det nå er montert ledlys i hele lysløypa og i løypa over til lia. Det gikk fort!!

Det betyr at nå er det klart for en dugnad med å samle inn og sortere avfallet etter utskiftningen.
Lai har samlet sammen alt i 3km løypa og lagt det ved garasjen på Drivplassen. Men i løypa over til lia ligger det fortsatt en del avfall. Hovedsakelig pappesker med gamle lamper. Dette må vi samle inn. Alt avfallet må sorteres og leveres på Gjølstad. Pærer for seg, lamper for seg og papp for seg.

Vi trenger også noen med egnet bil eller henger som kan levere det ferdig sorterte avfallet til Gjølstad. De har åpent fra 8.30 til 19.00 på torsdag.

Jeg håper flest mulig kan hjelpe til med rydding og sortering Onsdag 17. september fra kl. 18.00 ved Drivplassen.

Jeg ønsker tilbakemelding om du kan komme og om du har anledning til å kjøre et lass til Gjølstad.

Kommer det mange, blir vi raskere ferdig:-)

Med vennlig hilsen
Line Sakariassen
Leder Skigruppa Driv IL
Hjemmeside Driv IL: http://www.driv-il.no/


Resultater fra Driv-karusellen 12.9.14

Postet av Driv Idrettslag den 15. Sep 2014



Bildet er fra et tidligere år, men vi ser kanskje noen av dere neste fredag?

Det var 37 deltakere, som løp i flotte forhold med sol og fin temperatur.
Resultater 12.9.14.xlsx

Løypa er lagt om litt på slutten for 9 år og eldre, slik at sykkel-traséen brukes gjennom skogholtet for å få litt mer preg av terrengløp.
Harald Solhaug Næss, som nå løper for Vidar, og var deltaker på 5000 m og 10000 m i NM i friidrett, vant Driv-karusellen med god margin og løp 3 km på 10.16.
Neste gang – fredag 19. september – løper de eldste 5 km.
Da er det samtidig klubbmesterskap for 10 år og eldre med medaljeutdeling og premier til alle som har løpt.

Kjell C. Hovde


VELKOMMEN TIL KLUBBEN ONLINE BASIS!

Postet av Driv Idrettslag den 9. Sep 2014

Klubben Online er et hjemmeside-verktøy levert av Mamut ASA. Løsningen er utviklet i samarbeid med Norges Idrettsforbund og norske særforbund. VELKOMMEN TIL KLUBBEN ONLINE BASIS!

Klubben Online er et hjemmeside-verktøy levert av Mamut ASA.
Løsningen er utviklet i samarbeid med Norges Idrettsforbund og norske særforbund.
Du som er ansvarlig for denne løsningen må logge deg på i verktøykassa i venstre meny for å legge ut nyheter på siden.
Der kan du også slette denne "startnyheten". Passord og bruker har du mottatt på mail fra Mamut ASA.

Ditt Klubben Online Basis-abonnement gir klubben:

• Enkel hjemmeside på internett, tilgjengelig for alle klubbmedlemmer.
• Informasjon fra krets og forbund samt terminlister, resultater og tabeller.
• Medlemsregister som er lett tilgjengelig for de tillitsvalgte, oversiktlig og enkelt å vedlikeholde. • Aktivitetskalender med egne aktiviteter som f eks treninger, møter etc
• Mulighet til å sende SMS fra hjemmesiden

Link til brukerveiledning for Klubben Online Basis

Kontakt Mamut ASA
Du når oss på e-post: klubbenonline@mamut.com
eller telefon: 815 68 855.
Du får mer informasjon om Klubben Online på
www.klubbenonline.no



Takk til alle som deltok på dugnaden og en ekstra takk til dere som stilte opp med maskiner :-)

Postet av Driv Idrettslag den 4. Sep 2014



Med skikkelig redskap går alt så mye lettere :-)
Braathen, Nordhagen, Østvaag sine maskiner ble godt utnyttet.







Det er alltid hyggelig med på varm mat og kaffe ute i skogen. Noen måtte være mannskap på rivene også.




Det ble gjort veldig mye ute i lysløypa denne dagen og Driv takker hver enkelt av dere for flott innsats og godt humør. 
Nå begynner Lai å bli fornøyd :-)


Serieavslutning for Gutter 10 år er en uhøytidelig avslutning på serien

Postet av Driv Idrettslag den 4. Sep 2014


.
I Follo er vi flere klubber som frem til i fjor spilte i ØFK (Østfold Fotballkrets) med de yngste lagene våre.
Vi spiller nå i OFK (Oslo Fotballkrets), men har lyst til å videreføre tradisjonen vi hadde i ØFK, nemlig avslutningskamper for lagene 6-10 år i forbindelse med sesongslutt.

Serieavslutningen arrangeres i 2014 av klubbene Ski, Siggerud og Driv.

  • Gutter 6 år, 8 år og 9 år + Jenter 6-10 år spiller på Ski søndag 21. september 
  • Gutter 10 år spiller hos Driv i Ytre Enebakk lørdag 20. september
  • Gutter 7 år spiller på Siggerud lørdag 20. september
Selve arrangementet er i praksis som en vanlig cup, bortsett fra at det ikke er premier - som en hyggelig avrunding på sesongen (selv om noen lag også har seriekamper uken etter)
Lag som deltar betaler kr. 75,- pr. lag ved ankomst til sekretariatet.
Vennligst ta med jevn sum. Dette er for å dekke dommerutgifter.

Påmeldinger tas i mot frem til 15. september.
PÅMELDING GJØRES TIL FOTBALL@DRIV-IL.NO

Her kan du KUN melde på til serieavslutning for Gutter 10 år - født 2004.
NB: Det er ingen premiering
Kampoppsett blir sendt kontaktpersoner ca 16. september.

Velkommen til Driv.
Vi har åpen kiosk----Radarskyting----Fotballgolf----Kickstar

Kontaktperson for Driv:
Kenneth Røkeness
Leder Driv IL Fotball
Mail: fotball@driv-il.no
Telefon: 90610516


Gutter 13 ble det første Driv guttelaget som vant Grue Cup! Litt av en bragd gutter :-)

Postet av Driv Idrettslag den 1. Sep 2014



Det ble finale og seier for Driv G13 sitt lag i årets Grue Cup!
Driv møtte Oppsal i finalen og vant
4-2.
Ekstra gøy er det at de er det første guttelaget i Driv sin historie som har vunnet Grue Cup!
En stolt og fornøyd gjeng fikk med seg "bøtta" hjem.

Takk til guttene som ga oss mange nervepirrende øyeblikk og til alle som heiet laget frem til seier!!!


Hilsen
Lill Marita Røkeness
Lagleder


Driv har nye hjemmesider fra august 2014

Postet av Driv Idrettslag den 25. Aug 2014


Dere finner de nye hjemmesidene her: www.driv-il.no

Dere kan også skrive adressen www.driv-il.no  i adressefeltet, så kommer dere på riktig sted. Jeg har tatt med domenet vårt over til de nye hjemmesidene (de gamle hjemmesidene har nå en annen adresse)

Men hvis dere bare googler, så havner dere på de gamle sidene. Enn så lenge har de gamle sidene flest treff og derfor ledes dere hit.

Astrid Celius


Oppstart turn og trim høst 2014

Postet av Driv Idrettslag den 20. Aug 2014

Oppstart høsten 2014

Timeplan høsten 2014

Vi i turngruppa gleder oss skikkelig til å komme i gang med et nytt turnsemester! Vi håper at mange spreke barn og voksne fra Ytre også i år vil finne noe som passer for dem på vår timeplan.

Treningen starter i uke 36.

Påmelding for de som gikk på turning i våres: Mail sendes i dag ut til alle som var medlemmer i turngruppa i våres. Der får dere info og linken dere må bruke for å melde dere på. Dere har fortrinnsrett på plass frem søndag.

Påmelding for nye medlemmer
: For nye medlemmer åpner vi for påmelding mandag 25. august kl. 20:00, via link som publiseres her. Noen partier kan allerede være fulle, men det vil bli mulighet for å stå på venteliste. For alle partier gjelder "førstemann til mølla" for å få plass, da antall plasser er begrenset.  

Link til påmelding:Påmelding


Velkommen til en sprek høst med turngruppa i gymsalen på Ytre Enebakk skole!

Vivian Tiltnes
Driv IL Turn & Trim



Plankeløpet 31.8.14

Postet av Driv Idrettslag den 19. Aug 2014



Tenniskurs starter 28.8.14

Postet av Driv Idrettslag den 19. Aug 2014

Tennisgruppa arrangerer tenniskurs: Tenniskurs høsten 2014

Astrid Celius



Plankeløpet 2014

Postet av Driv Idrettslag den 19. Aug 2014

Plankeløpet 2014 arrangeres 31. august. 
Les mer på våre Facebooksider: Driv IL


Feil dag i Enebakk Avis. Riktig er MANDAG 18. AUGUST

Postet av Driv Idrettslag den 15. Aug 2014

 Den norske landslagssjefen kommer MANDAG 18. august og skal holde foredrag for alle idrettsinteresserte i auditoriet i Enebakk ungdomsskole klokka 20. Det er gratis adgang og alle Driv-medlemmer er spesielt velkommen !


Nye hjemmesider er rett rundt hjørnet

Postet av Driv Idrettslag den 7. Aug 2014

Nå er det ikke lenge til vi går over til nye hjemmesider :-)
På den nye siden kommer også Instagram: #drivil
Så den kan dere ta i bruk alt nå.

Astrid Celius


Stockl kommer til Enebakk

Postet av Driv Idrettslag den 6. Aug 2014

Landslagssjefen i hopp, Østerrikeren Aleksander Stockl, kommer til Enebakk for å snakke om sesongforberedelser, treningsprinsipper og krav, og forventninger til spesielt unge idrettsutøvere - uansett idrett.

Derfor blir dette et interessant og lærerikt møte vel så mye for aktive og hoppinteresserte, som for unge og ikke minst foreldre og trenere, enten man spiller fotball, sykler eller går på ski. Og for alle trenere for aldersbestemte lag eller som har lederansvar i idrettslaget. Det vil bli avsatt god tid til spørsmål.

Den verdensberømte hoppsjefen vil som vanlig bli assistert av landslagets og "vår egen" Magnus Brevig.

Det er Enebakk Rotary som står bak arrangementet, det er gratis adgang og alle Driv-medlemmer er velkomne.
Du kan møte Aleksander Stockl og Magnus Brevig i auditoriet i Enebakk ungdomsskole mandag 18. august klokken 20.00

Takk til Magne Johansen for tekst og invitasjon fra Rotary.
Systemet her takler ikke spesialtegn, så derfor blir det Stockl men dere vet jo hva han heter.

Astrid Celius


Rikke Tidemann Stenvik fikk Lions Pokal for 2013

Postet av Driv Idrettslag den 9. Jul 2014



Foto: Gro Arneberg Thoresen, Enebakk Avis.
Bildet viser fra venstre: Karl Røkeness fra Enebakk Lions klubb, Eivind Ungersness leder Driv IL og Rikke Tidemann Stenvik.

Begrunnelse: Rikke har i mange år vært aktiv i både håndball og fotball i Driv IL. Hun spiller håndball på Driv jenter 14 og er lagets største måljeger. I tillegg er hun trener for håndballens gutter 8 lag og bidrar på Drivs håndballskole med stor iver.

Høsten 2013 har hun vært på regionens spillerutvikling og blitt plukket ut til være med videre til 3.runde. I tillegg har hun høsten 2013 tatt dommerkurs og viser her stort talent og god spilleforståelse

Rikke har i flere år også vært en aktiv og meget god målvakt for Driv fotball jenter 98 lag. Sesongen 2013 ble dette laget seriemestere.
Les om tildelingen i Enebakk Avis:http://www.enebakkavis.no/nyheter/article7430427.ece



Foto: Gro Arneberg Thoresen.

Rikke fikk en liten pokal som hun får beholde og en stor vandrepokal som hun får ha hjemme hos seg selv 1 år til den skal deles ut til neste vinner. Det er Enebakk Lions klubb som betaler pokalene og støtter ungdommene på denne måten.
Rikke fikk blomster fra Driv IL.








Info sykkelritt mandag 16-6

Postet av Driv Idrettslag den 9. Jul 2014


Bilde fra 2013

SYKKELKARUSELL - TERRENG

Klart for sykkelkarusell mandag 16. juni - det første av tre ritt:

Det ønskes velkommen til første ritt i DRIV IL Sykkel-karusell.

Barneklassene starter klokken 18.00- Påmelding fra klokken 17.00.
- 6-7 år: 1 runde i kort løype
- 8-9 år: 2 runder i kort løype
- 10-11 år: 1 runde i mellom-lang løype
- 12-13-14 år: 2 runder i mellom-lang løype

Junior- og senior-klassene starter ca klokken 19.00 - sekretæriat fra 17.00 - 18.00.
Start-tid klokken 19.00: Senior 4 runder i lang løype
Start-tid klokken 19.03: Junior fra 15 år og senior; 2 runder i lang løype

For barneklassene er det gratis deltagelse.
Fra 15 år og oppover er det kr. 50,- i startkontigent.

Det selges pølser fra grill og brus.

Vi håper flest mulig vil stille opp på det første karusell-rittet i sykkelgruppa.
I tillegg trenger vi flere til å hjelpe til, og vi anmoder om at de som ikke ønsker å starte, møter opp for å heie, og å hjelpe til.
Spesielt trenger vi noen som kan stille på sykkel for å hjelpe til som vakt noen steder i løypa.Ta gjerne kontakt med Atle Killerud dersom du har spørsmål, telefon: 913 56 429



Fotballens dag på Mjær stadion 14.6

Postet av Driv Idrettslag den 9. Jul 2014

Fotballgruppa arrangerer fotballens dag 14.6. Som vanlig er det invitert inn mange lag til kamper.Det blir også andre aktiviteter og det er åpen kiosk.
Her er kampoversikten:Fotballens dag kampoversikt 2014 pdf


Driv IL håndball på Partille Cup 2014

Postet av Driv Idrettslag den 7. Jul 2014

Jeg har satt sammen videoen med bildene fra Facebook: Driv IL Partille Cup 2014

Astrid Celius



Video fra kretsturnstevnet

Postet av Driv Idrettslag den 30. Jun 2014

Foto Vivian Tiltnes, video Astrid Celius



En stor dag for Driv IL Sykkel med 10.plass lag, Lillehammer - Oslo 28.6.14

Postet av Driv Idrettslag den 28. Jun 2014

Imponerende resultater for Driv IL Sykkel! Tid:4.11 holdt til en flott 10. plass i lagkonkurransen Lillehammer - Oslo.

Når det også kan noteres at Eirik Haug ble nr 2 i sin klasse og Bjørnar Kjelstrup Jacobsen ble ne 4 i sin klasse er det bare å gratulere.  I tillegg har vi Arne Steffensen som ble nr 9 i sin klasse og Wiggo B Hansen som ble nr 2 i sin klasse. Jeg er kjempeimponert over hva dere får til :-)

Les mer utfyllende info ved å velge sykkel i venstremenyen.

Astrid Celius



Postet av Driv Idrettslag den 26. Jun 2014



Rikke Tidemann Stenvik ble tildelt Lions Pokal for 2013 på Mjær U skole 19.6.14

Postet av Driv Idrettslag den 19. Jun 2014

Foto: Gro Arneberg Thoresen, Enebakk Avis.
Bildet viser fra venstre: Karl Røkeness fra Enebakk Lions klubb, Eivind Ungersness leder Driv IL og Rikke Tidemann Stenvik.

Begrunnelse:
Rikke har i mange år vært aktiv i både håndball og fotball i Driv IL. Hun spiller håndball på Driv jenter 14 og er lagets største måljeger. I tillegg er hun trener for håndballens gutter 8 lag og bidrar på Drivs håndballskole med stor iver.

Høsten 2013 har hun vært på regionens spillerutvikling og blitt plukket ut til være med videre til 3.runde. I tillegg har hun høsten 2013 tatt dommerkurs og viser her stort talent og god spilleforståelse.

Rikke har i flere år også vært en aktiv og meget god målvakt for Driv fotball jenter 98 lag. Sesongen 2013 ble dette laget seriemestere.

Les om tildelingen i Enebakk Avis: http://www.enebakkavis.no/nyheter/article7430427.ece

Astrid Celius


Foto: Gro Arneberg Thoresen.

Rikke fikk en liten pokal som hun får beholde og en stor vandrepokal som hun får ha hjemme hos seg selv 1 år til den skal deles ut til neste vinner. Det er Enebakk Lions klubb som betaler pokalene og støtter ungdommene på denne måten.

Rikke fikk blomster fra Driv IL.

 



Video fra sykkelrittet 16.6.2014

Postet av Driv Idrettslag den 18. Jun 2014

Alle bildene er tatt av Lai Ingar Holmsen og jeg har satt det sammen til en video. Les mer ved å velge sykkel i venstremenyen.

Astrid Celius



Info sykkeritt mandag 16.6.

Postet av Driv Idrettslag den 16. Jun 2014

SYKKELKARUSELL - TERRENG

Klart for sykkelkarusell mandag 16. juni - det første av tre ritt:

Det ønskes velkommen til første ritt i DRIV IL Sykkel-karusell. 

Barneklassene starter klokken 18.00-  Påmelding fra klokken 17.00.
- 6-7 år: 1 runde i kort løype
- 8-9 år: 2 runder i kort løype
- 10-11 år: 1 runde i mellom-lang løype
- 12-13-14 år: 2 runder i mellom-lang løype

Junior- og senior-klassene starter ca klokken 19.00 - sekretæriat fra 17.00 - 18.00. 
Start-tid klokken 19.00: Senior 4 runder i lang løype
Start-tid klokken 19.03: Junior fra 15 år og senior; 2 runder i lang løype

For barneklassene er det gratis deltagelse.
Fra 15 år og oppover er det kr. 50,- i startkontigent.

Det selges pølser fra grill og brus.

Vi håper flest mulig vil stille opp på det første karusell-rittet i sykkelgruppa. 
I tillegg trenger vi flere til å hjelpe til, og vi anmoder om at de som ikke ønsker å starte, møter opp for å heie, og å hjelpe til.
Spesielt trenger vi noen som kan stille på sykkel for å hjelpe til som vakt noen steder i løypa.  Ta gjerne kontakt med Atle Killerud dersom du har spørsmål, telefon: 913 56 429



Fotballens dag på Mjær stadion 14.6

Postet av Driv Idrettslag den 11. Jun 2014

Fotballgruppa arrangerer fotballens dag 14.6. Som vanlig er det invitert inn mange lag til kamper. Det blir også andre aktiviteter og det er åpen kiosk.
Her er kampoversikten: Fotballens dag kampoversikt 2014 pdf

Les mer ved å velge fotball i venstremenyen

Astrid Celius



Første ritt i sykkelkarusell arrangeres mandag 16.juni

Postet av Driv Idrettslag den 10. Jun 2014

Her er invitasjonen som pdf også: Invitasjon sykkelkarusell 2014 De to siste rittene arrangeres til høsten. Les mer ved å velge sykkel i venstremenyen.

Astrid Celius



DNB idrettsleker påmeldingsfrist utvidet til 1.8.2014

Postet av Driv Idrettslag den 3. Jun 2014

Velkommen til DNB idrettsleker på Mjær stadion 15. - 17. august 2014
Se hele invitasjonen her: Invitasjon DNB idrettsleker
Påmelding og betaling:Meld deg på her 

Det er plass til flere deltagere, så fristen er derfor utvidet til 1.8.14.
Akkurat nå er det 11 påmeldte slik at idrettslekene vil bli avholdt som planlagt :-)

Astrid Celius 



Nye hjemmesider

Postet av Driv Idrettslag den 3. Jun 2014

Hei.

Jeg jobber med nye hjemmesider for alle gruppene i Driv.
Der vil det bli mulig for alle medlemmer i Driv å logge dere inn med brukernavn og passord fra MinIdrett.no
Dere vil da få tilgang til blogg og bildegalleri slik at dere også kan publisere innhold, nyheter og resultater fra det som skjer rundt ditt lag i klubben vår.
Jeg har igjen litt mer jobb, men det er snart klart :-)

Astrid Celius



Treningsavgiften til fotball må betales nå

Postet av Driv Idrettslag den 26. Mai 2014



Treningsavgiften til fotballgruppa for 2014 er sendt ut.
Den må betales for å delta på et fotball lag. Det er viktig at denne betales slik at laget har penger til påmelding i serie og cuper :-)
At dere også må være medlem av Driv IL vet dere jo nå.

Astrid Celius


Fotball trener c-kurs, del 2

Postet av Driv Idrettslag den 20. Mai 2014

Etter ønske fra deltakerne på C-kurset, del 1 har fotballgruppa satt opp påbygningskurs C-kurs, del 2. Vi har vært så heldige å få tak i samme instruktør som på det forrige kurset, Lars Aavig.

Kurset vil, som sist, gå over fire kvelder:
Uke 38, tirsdag 16.9 og torsdag 18.9.
Uke 39, tirsdag 23.9 og torsdag 25.9.
Vi håper at alle som deltok på det første kurset finner tid til å delta også på dette kurset. I tillegg håper vi på flere nye ansikter.

Vi er klar over at seriesesongen er ferdigspilt når kurset går, men for å få gjennomført kurset lokalt var dette de to eneste ukene som var tilgjengelige. Sett av kursdagene i almanakken allerede, så kommer vi tilbake til påmelding når det nærmer seg.

Hilsen Bjørn Jakobsen

Astrid Celius



Rykket opp til 1. divisjon

Postet av Driv Idrettslag den 19. Mai 2014



Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona
Bak fra v: Trener Mads Randem, Troy Saltnes Jørgensen, Ludvik Høvik, Anders Grøholt, Mathias Hov, Jan Fredrik Braathen, Erling Husøy, Kai Gonella, ass.trener. Neste rekke fra v: Robin Gonella, Vegard Ek Hagen, Kaia Krogstad, Håvard Widerøe, Felix Løland,
Knestående fra v: Stian Stubberud, Sean Chr. Olsen, Markus Halvorsen, Markus Høvik.
Lettere henslengt i front: keeper Erlend Killerud. Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona



Trening i dag kl. 18.00

Postet av Driv Idrettslag den 19. Mai 2014




Det er trening i dag kl. 18.00 på Mjær Ungdomsskole.
Treningen ledes av gruppeleder.
Nærmere info om treningsprogram kommer asap

Knut - Arne



Tenniskurs

Postet av Driv Idrettslag den 15. Mai 2014



Braathen Landskapsentreprenør A/S ble årets bedrift i Follo 2013

Postet av Driv Idrettslag den 15. Mai 2014



Foto: Bjørn V Sandness, Østlandets Blad
Einar Braathen tok imot prisen fra Mariann Tveter, lederen av Follo næringsråd.
Les hele saken på Østlandets Blad







Tennis starter med tenniskurs 22.mai

Postet av Driv Idrettslag den 15. Mai 2014

Astrid Celius



Braathen Landskapsentreprenør er kåret til Årets bedrift i Follo 2013

Postet av Driv Idrettslag den 14. Mai 2014

Driv IL gratulerer vår sponsor og samarbeidspartner Braathen Landskapsentreprenør som Årets Bedrift i Follo for 2013

Les mer her: http://www.bygg.no/hage/article/1195131 

Braathen Landskapsentreprenør AS http://www.landskap.as/

Astrid Celius



Resultater løpskarusell

Postet av Driv Idrettslag den 13. Mai 2014



1. løp i Driv-karusellen ble arrangert fra Drivplassen fredag 9.mai med 46 deltagere. Stor stemning som vanlig. I fjor var det 51 på det første løpet, så i år var det vel noen som valgte karusellen på Vågsenteret.
Kjell Hovde, løpsleder og leder friidrett.

Resultatliste løpskarusell 9.5.14.docx


Resultater løpskarusell

Postet av Driv Idrettslag den 13. Mai 2014

1. løp i Drivkarusellen ble arrangert fra Drivplassen fredag 9.mai med 46 deltagere. Stor stemning som vanlig. I fjor var det 51 på det første løpet, så i år var det vel noen som valgte karusellen på Vågsenteret.

Resultater løpskarusell 9.5.14 

Kjell Hovde, løpsleder og leder friidrettsgruppa.

Astrid Celius



Stem på Braathen landskapsbedrift som årets Follo bedrift 2014

Postet av Driv Idrettslag den 10. Mai 2014

Årets bedrift i Follo er i regi av Follo næringsråd. Prisen deles ut årlig i samarbeid med bankene i Follo og mediehuset Østlandets Blad samt andre relevante samarbeidspartnere.
Juryen består av en representant fra hver samarbeidende bank, mediehuset Østlandets Blad og daglig leder av Follo næringsråd samt andre relevante samarbeidspartnere. Formålet med prisene er å gi anerkjennelse til bedrifter som fremmer næringslivet i Follo.

Teksten er hentet fra Østlandets Blad. Du kan lese mer og stemme her: http://poll.oblad.no/?id=58

Les også: http://www.oblad.no/nyheter/pynter-opp-i-landskapet-1.8419434

Braathen er en viktig samarbeidspartner for Driv IL og derfor oppfordrer jeg alle til å stemme på dem.

Det er ennå ikke avgjort hvilken bedrift som er ØB-lesernes favoritt. Her kan du stemme!

Braathen Landskapsentreprenør AS http://www.landskap.as/



Klubbkveld

Postet av Driv Idrettslag den 7. Mai 2014



Turorientering 2014

Postet av Driv Idrettslag den 7. Mai 2014

Les hele saken for å få mer info om turorientering.

Astrid Celius



Oppsummering fra dugnaden lørdag 26.4.14

Postet av Driv Idrettslag den 7. Mai 2014

Det var godt oppmøte på dugnaden med ca. 25. personer.


Følgende ble gjennomført:
Mjær
Rydding og fjerning av søppel, kosting, rydding Mjærbanen (Fra Mjærhallen og oppover)
Kiosken på Mjær (Bråtenstua) ble rundvasket.
Andelsskilt ble hengt opp igjen og sikret bedre totalt sett.
Byttet ett stk. reklameskilt på reklameveggen, resten tas når de nye reklameplakatene er klare.
Driftsbygget ble malt strøk nr 2. Det mangler det hvite rundt vinduer m.m.

 

Drivplassen
Rydding og fjerning av søppel, kosting, grundig luket osv. asfaltområdet inkludert langs kantstein ed til rundkjøring.
Vasking av en dusj-grundig, så de andre må tas senere.
Plukking av pukk på banen.

God innsats og det hele var over på ca. 2 timer og 30 min. Gutta på bildet får stå som representanter for dere alle.

Mvh Marius Høvik.

Astrid Celius

 



Nybgynnerløp i orientering 8.mai, 15.mai, 22.mai og 5.juni

Postet av Driv Idrettslag den 6. Mai 2014

Kontaktpersoner Åsmund Jahr, telefon: 911 97 239

Astrid Celius



Driv-karusellen løp starter fredag 9.mai

Postet av Driv Idrettslag den 6. Mai 2014

Det starter friidrettstrening for barn torsdag 15.mai på Mjær stadion. Se friidrett sin side for mer info om dette.

Astrid Celius



Besøk tennisgruppa på Vågsenteret 10.5.

Postet av Driv Idrettslag den 6. Mai 2014

Astrid Celius



Treningstider 2014

Postet av Driv Idrettslag den 22. Apr 2014



For å få kabalen til å gå opp blir noen treninger flyttet til Drivplassen, men de fleste blir på Mjær.
Lagenes ønsker for treningstider ble gjennomgått, oversikt over endelige tider:
Treningstider Mjær 20120140422100231.xlsx


Nytt styre i fotballgruppa

Postet av Driv Idrettslag den 22. Apr 2014


Ved årsmøtet 25.2.14 ble det valgt nytt styre.

Styret:
Leder: Kenneth Røkeness
Sekretær: Rannveig Renolen
Kasserer: Solfrid Persson
Styremedlem ansvar utstyr og kurs: Bjørn Jakobsen
Styremedlem ansvar kiosk og arrangement: Lill Marita Røkeness
Styremedlem ansvar barnefotball: Line Nilsen
Styremedlem ansvar ungdomsfotball: Silje Berg:
Styremedlem ansvar dugnader: Lars Granheim
Styremedlem ansvar sponsorer: Ann Linn Terland
Styremedlem/varamedlem ansvar dommere: Siri Saltnes 



Klubbkveld fotball 28.4 på Bråtenstua

Postet av Driv Idrettslag den 22. Apr 2014

Her er flere tilbud: Klubbpakke Driv IL 2014

Astrid Celius



God Påske :-)

Postet av Driv Idrettslag den 17. Apr 2014


Dette er det første Faberge egget som ble laget. Her er en link til å lese mer om Faberge og de flotte eggene: http://no.wikipedia.org/wiki/Faberg%C3%A9egg


God Påske :-)

Postet av Driv Idrettslag den 17. Apr 2014


Dette er det første Faberge egget som ble laget. Her er en link til å lese mer om Faberge og de flotte eggene: http://no.wikipedia.org/wiki/Faberg%C3%A9egg

Astrid Celius



Fotball dommerkurs 30.4. kl. 18.00

Postet av Driv Idrettslag den 14. Apr 2014


Driv IL, Fotball trenger flere dommere og arrangerer derfor dommerkurs for dømming av 5ér og 7èr kamper i fotball.
Kurset avholdes på Klubbhuset (v/ grusbanen på Drivplassen)
Onsdag 30.04.14,kl 1800. Kursets varighet er ca 2 timer.

Alle som ønsker å kunne stille som dommere til slike kamper, er velkommen til å delta på kurset. Om noen allerede har kurset men føler at de trenger en oppfriskning, er disse også hjertelig velkommen. Vi ser helst at deltakerne er fra 14 år og oppover.

Påmelding til kurset på mail til: bjojako3@online.no

Ved spørsmål kontakt Bjørn Jakobsen - mobil 99225565.


Fotball dommerkurs 30.4. kl. 17.30 NB ny tid

Postet av Driv Idrettslag den 14. Apr 2014

Driv IL, Fotball trenger flere dommere og arrangerer derfor dommerkurs for dømming av 5ér og 7èr kamper i fotball.
Kurset avholdes på Klubbhuset (v/ grusbanen på Drivplassen)
Onsdag 30.04.14,kl 17.30 NB ny tid. Kursets varighet er ca 2 timer.

Alle som ønsker å kunne stille som dommere til slike kamper, er velkommen til å delta på kurset. Om noen allerede har kurset men føler at de trenger en oppfriskning, er disse også hjertelig velkommen. Vi ser helst at deltakerne er fra 14 år og oppover.

Påmelding til kurset på mail til: bjojako3@online.no

Ved spørsmål kontakt Bjørn Jakobsen - mobil 99225565.


Rykket opp til 1. divisjon

Postet av Driv Idrettslag den 10. Apr 2014


Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona
Bak fra v: Trener Mads Randem, Troy Saltnes Jørgensen, Ludvik Høvik, Anders Grøholt, Mathias Hov, Jan Fredrik Braathen, Erling Husøy, Kai Gonella, ass.trener. Neste rekke fra v: Robin Gonella, Vegard Ek Hagen, Kaia Krogstad, Håvard Widerøe, Felix Løland,
Knestående fra v: Stian Stubberud, Sean Chr. Olsen, Markus Halvorsen, Markus Høvik.
Lettere henslengt i front: keeper Erlend Killerud. Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona

DRIV I.L., G-98 skal spille i årets 1. divisjon. For kort tid siden fikk trener Mads den hyggelige beskjeden om at DRIV I.L. G-98 har rykket opp i 1. divisjon. «Dette er en solid prestasjon som viser at vi også kan få det til i små klubber», uttaler Mads, og gratulerer alle involverte for et flott resultat etter flere sesongers hardt arbeid.



Sesongen 2014 er i gang

Postet av Driv Idrettslag den 10. Apr 2014


Spreke Drivsyklister i full gang med sesongen 2014

Søndag 23 mars møtte omtrent 25 syklister opp på fellestrening til en fin tur på landeveien. Det ble valgt forskjellige turalternativer som passet de fleste, fra 6 mil og opp til vel 12 mil på enkelte. Det oppfordres igjen til å bruke forumet fram til det offisielle treningsprogrammet blir lagt ut.


Treningsavgiften til forball må betales nå.

Postet av Driv Idrettslag den 9. Apr 2014

Treningsavgiften til fotballgruppa for 2014 er sendt ut.
Den må betales for å delta på et fotball lag.

Det er viktig at denne betales slik at laget har penger til påmelding i serie og cuper :-)

At dere også må være medlem av Driv IL vet dere jo nå.

Astrid Celius



Flott avslutning for skigruppa

Postet av Driv Idrettslag den 7. Apr 2014



Skigruppa hadde en vellykket avslutning fredag 4 mars på Drivplassen/ klubbhuset. Med nesten 50 små og store deltagere ble dette noen morsomme timer. Utøverne løp «karusell løp» i lysløypa og hadde tautrekking mot trenerteamene. Det skal sies at barna vant begge gangene. Ellers koste alle seg med pølser, saft/kaffe og kaker.

Takker alle for et fin skisesong, selv om den i år var i korteste laget.
Vi gleder oss til neste sesong og håper da på en snørik vinter!

-Styret Skigruppa








Nytt æresmedlem

Postet av Driv Idrettslag den 31. Mar 2014



Premiering karusellrenn fredag 4. april

Postet av Driv Idrettslag den 31. Mar 2014

Skigruppa holder åpnet på klubbhuset til uhøytidlig premieutdeling
fredag 4.april kl. 17.00 - 18.00

Det er pokaler til alle som har gått minst 1 karusellrenn i vinter,
i tillegg til Telenorpremie til de som har gått Telenorkarusellen.
(Det er mange som alt har fått premiene sine, så dette gjelder ikke alle).

Astrid Celius



Aud Hønsi er tildelt æresmedlemskap i Driv IL 26.3.2014

Postet av Driv Idrettslag den 27. Mar 2014

 

 Aud Hønsi er tildelt æresmedlemskap i Driv IL av et enstemmig hovedstyre.

Aud har vært svært aktiv i Driv i mer enn 25 år. Hun har vært medlem i 50 år! 

Hun har lang fartstid i styret i flere grupper og er i dag i turn og trim som kasserer og styremedlem, i tillegg er hun aktiv i friidrett gruppa med Holmenkollstafetten, idrettsmerket, karusell løp, kasserer, kioskansvarlig, styremedlem, samt stiller som frivillig på karusellrenn.

Aud har spilt håndball, løpt orientering, deltatt på langrenn-både for Driv og andre klubber og har tatt NM gull i stafett for Romerikslaget.

Hun har også et NM-gull i roing i dobbelt sculler. Aud deltar fortsatt på voksentrim i tubogruppa i turn og trim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 








Driv IL gratulerer :-)

Astrid Celius



Nye medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 25. Mar 2014

Inn: Vi takker for innmelding og ønsker Live (2 måneder) og Kasper velkommen inn i Drivfamilien :-)
Astrid Celius.


Rykket opp til 1. divisjon

Postet av Driv Idrettslag den 20. Mar 2014


Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona
Bak fra v: Trener Mads Randem, Troy Saltnes Jørgensen, Ludvik Høvik, Anders Grøholt, Mathias Hov, Jan Fredrik Braathen, Erling Husøy, Kai Gonella, ass.trener.

Neste rekke fra v: Robin Gonella, Vegard Ek Hagen, Kaia Krogstad, Håvard Widerøe, Felix Løland,

Knestående fra v: Stian Stubberud, Sean Chr. Olsen, Markus Halvorsen, Markus Høvik.

Lettere henslengt i front: keeper Erlend Killerud. Foto: Mona Høvik. Bildet er fra treningssamlingen i Barcelona

DRIV I.L., G-98 skal spille i årets 1. divisjon.
For kort tid siden fikk trener Mads den hyggelige beskjeden om at DRIV I.L. G-98 har rykket opp i 1. divisjon. «Dette er en solid prestasjon som viser at vi også kan få det til i små klubber», uttaler Mads, og gratulerer alle involverte for et flott resultat etter flere sesongers hardt arbeid.

Laget har trent systematisk i hele vinter, og har blant annet deltatt i Fjellhamar vinterserie. I tillegg til ordinær fotballtrening, har spillerne også trent styrke og kondisjon. I vinterferien dro laget på treningssamling til Barcelona, og hadde noen intense dager med to treningsøkter hver dag. Under treningsoppholdet fikk laget også en treningskamp med uavgjort resultat 1-1 mot et engelsk lag. Laget bør derfor være vel forberedt på 1. divisjonsspill kommende sesong. Årets tropp består av 16 spillere.

Knut Grøholt.



Årsmøte i Driv IL 26.3.2014

Postet av Driv Idrettslag den 18. Mar 2014

Det er årsmøte i hovedlaget onsdag 26.3 kl. 19.00 på Mjær Ungdomsskole.
Innkalling til årsmøte i Driv IL onsdag 26.3

Møt opp og få med deg hva som foregår i idrettslaget :-)
For å ha stemmerett på årsmøtet må et medlem ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst en måned og ikke skylde kontingent for mer enn ett år.

Årsmøtedokumentene kommer her onsdag 19.3 : Driv IL årsmøtedokument 2013
De kan også fås ved henvendelse til meg og de blir delt ut på årsmøtet.

Astrid Celius post@driv-il.no, telefon 900 68 834



Birkebeinerrennet 13.3 er avlyst

Postet av Driv Idrettslag den 15. Mar 2014

Birkebeinerrennet er avlyst på grunn av sterk vind i fjellet og storm i kastene. Rennet ble først utsatt en time, men forholdene bedret seg ikke.

http://www.birkebeiner.no/no/Nyhetsartikler/Birkebeinerrennet_er_avlyst/
http://www.gd.no/

Astrid Celius



Purret medlemskontingent til Driv hovedlag.

Postet av Driv Idrettslag den 11. Mar 2014

Har du glemt meg?
Jeg har bestilt purring på medlemskontingenten til Driv hovedlag. Den ble sendt ut i januar og nå må den betales for å fortsatt være med i Drivfamilien :-)
Den må betales for at barneforsikringen skal være gyldig, les mer her: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1333131

Hvis du får en faktura nå, så er det fordi du står som medlem av Driv IL og med ubetalt faktura. Er dette feil, så blir jeg glad om du gir meg beskjed slik at jeg får rettet dette i systemet vårt.

Det å melde seg ut av en gruppe er ikke det samme som å melde seg ut av Driv IL. Gruppene har ingen oversikt over hvilke andre grupper du er med i og de fjerner deg kun fra sin gruppe.
Utmelding fra Driv IL må skje til meg via medlem@driv-il.no

Jeg har gått inn og fjernet dere som akkurat har kommet inn i Drivfamilien, slik at dere skal ikke få purring nå. Men systemet kan inneholde feil, så gi meg beskjed om du likevel får purring.

Astrid Celius



Stengte haller i påsken.

Postet av Driv Idrettslag den 10. Mar 2014

Flatebyhallen og Mjærhallen vil bli stengt fra fredag 11. april og åpner igjen etter påskeferien tirsdag 22. april.

Astrid Celius



Turn og trim starter akrobatikk torsdag 6.3

Postet av Driv Idrettslag den 5. Mar 2014

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 5. Mar 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Malene velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 4. Mar 2014

Inn: Vi takker for innmeldingene og ønsker Iver, Helene, Stian, Kim, Jonas og Lukas velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Årsmøte i Driv hovedlag onsdag 26.3

Postet av Driv Idrettslag den 3. Mar 2014

Det er årsmøte i Driv hovedlag onsdag 26.3 kl. 19.00 på Mjær Ungdomsskole.

Innkallingen: Innkalling til årsmøte i Driv IL onsdag 26.3

Husk at det er her dere har mulighet til å være med å bestemmer over idrettslaget. Eventuelle forslag må være inne senest 2 uker før årsmøtet.

Astrid Celius

 



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 27. Feb 2014

Inn: V takker for innmeldingen og ønsker Bror, Shukla og Madelen velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 26. Feb 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Emilie, Kingston, Erik og Kristian velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Har du glemt å betale medlemskontingenten til Driv hovedlag?

Postet av Driv Idrettslag den 25. Feb 2014

Minner om at betalingsfristen for medlemskontingenten til Driv IL er ute nå.
Det er fint om dere om ikke har betalt medlemskontingenten deres kan gjøre det snarest, slik at dere slipper å få purring fra meg :-)

Dere kan ikke delta i en gruppe i Driv uten å være medlem av Driv hovedlag. Tenk på medlemskontingenten til Driv hovedlag som inngangspenger til gruppene.

Astrid Celius



Nytt skirenn, Nordmarka rundt

Postet av Driv Idrettslag den 24. Feb 2014

Drivmedlemmene Andre Angelillo og Joar Resaland Wiik ble lørdag historiske da de gjennomførte Nordmarka rundt, som er det første skirennet som er arrangert på 100 km. Les mer på skigruppas sider

Astrid Celius



Årsmøter

Postet av Driv Idrettslag den 24. Feb 2014

Minner om årsmøter:

Mandag 24.2 kl. 19.00 på klubbhuset: Håndball
Tirsdag 25.2 kl. 19.00 på klubbhuset: Fotball
Tirsdag 25.2 kl. 19.00 på møterom Vågsenteret: Orientering
Onsdag 26.2 kl. 19.00 på klubbhuset: Tennis
Onsdag 26.2 kl. 19.00 på Mjær Ungdomsskole: Sykkel
Onsdag 26.2 kl. 19.00 på Kafe Latter: Friidrett

Årsmøtedokumentene ligger på gruppenes egne sider. Minner om at det er på årsmøtene dere som er medlemmer i Driv har muligheten til å være med og bestemme. Så møt opp.

Hovedlaget har årsmøte onsdag 26. mars.

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 18. Feb 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Marius, Ole Asbjørn, Johan og Tone velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Turn og trim starter med Tricking

Postet av Driv Idrettslag den 12. Feb 2014

Påmeldingslinken virker ikke i et bilde, men trykk her: Påmelding

Minner også om at det er medlemskap i Driv IL som er inngangsbilletten til å delta i en gruppe. Hvis du ikke alt er medlem av Driv, så må du sende meg en mail til medlem@driv-il.no med navn, fødselsdato, gateadresse, mail og telefonnummer.

Astrid Celius



Tirsdagstreningen fortsetter til påske

Postet av Driv Idrettslag den 12. Feb 2014

Skigruppa sin trening i Mjærhallen fortsetter til påsken.
Denne treningen er åpen for alle i Driv.
Det er ikke trening i vinterferien.
Neste trening er tirsdag 25.2

Hilsen Knut Grøholt

Astrid Celius



Det er fint i lysløypa

Postet av Driv Idrettslag den 12. Feb 2014

Dette bildet fikk jeg i dag 12.02.2014 fra Marius Høvik.

Han har hatt noen fine runder og storkoser seg i lysløypa og oppfordrer andre treningsvillige til å komme seg ut og teste.


Marius anbefaler skøyting og store trinser.


Så se bort fra snømangelen på skistadion og kom dere ut på ski mens snøen er her.

Astrid Celius



Årsmøte i turn og trim

Postet av Driv Idrettslag den 11. Feb 2014

Det er årsmøte i turn og trim gruppa på klubbhuset torsdag 13.2 kl. 19.00
Årsmøtedokumentene ligger ute på hjemmesiden til turn og trim

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 11. Feb 2014

Inn: Vi takker for innmeldingene og ønsker Frank, Kjellaug og Anita velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Publikumsprisen til Driv IL

Postet av Driv Idrettslag den 10. Feb 2014

Gutter 6 år og jenter 7 år har deltatt i Loppetassen 2014 i Nordbyhallen.
Se www.nordbyil.no

Foresatte til disse lagene har fått publikumsprisen i sølv
fra Loppetassen 2014 i Nordbyhallen.

I januar fikk håndball publikumsprisen i bronse fra Loppetassen 2014 i Nordbyhallen.

Det er selvfølgelig veldig hyggelig at Driv får publikumsprisen, spesielt når dere er på bortebane :-)

Driv gratulerer og takker for begge prisene som skal inn i skapene på klubbhuset.

Da venter jeg spent på publikumsprisen i gull?

 Astrid Celius



Årsmøter Driv IL

Postet av Driv Idrettslag den 10. Feb 2014

Nå arrangeres det årsmøter i gruppene.

Skigruppa: mandag 10.2 kl. 19.00 på klubbhuset Årsmøtedokumentene ligger på skisiden.
Turngruppa: torsdag 13.2 kl. 19.00 på klubbhuset
Håndballgruppa: mandag 24.2 kl. 19.00 på klubbhuset
Fotballgruppa: tirsdag 25.2 kl. 19.00 på klubbhuset
Orienteringsgruppa: tirsdag 25.2 kl. 19.00 møterom på Vågsenteret
Sykkelgruppa: onsdag 26.2 kl. 19.00 på Mjær ungdomsskole
Tennisgruppa: onsdag 26.2 kl.19.00 på klubbhuset
Friidrettsgruppa: onsdag 26.2 kl. 19.00 på Kafe Latter

Hovedlaget: onsdag 26.3 kl. 19.00 på Mjær ungdomsskole

Årsmøtedokumentene skal være tilgjengelige senest en uke før årsmøtet avholdes.

Forslag som ønskes behandlet må være styrene i hende senest 2 uker før årsmøtene avholdes. Forslag kan sendes til post@driv-il.no eller til de enkelte styrene.
For å ha stemmerett på lagets møter må et medlem ha fylt 15 år, vært medlem i minst 1 måned og ikke skylde kontingent for mer enn 1 år.
Alle medlemmer som har stemmerett, og som ikke er arbeidstaker i laget, er valgbare til til tillitsverv i laget og som representant til ting eller moter i overordnet idrettsorganisasjon.
Årsmøtedokumentene legges ut på www.driv-il.no og kan fås ved henvendelse til klubbsekretær på post@driv-il.no

Astrid Celius



Medlemskontingenten til Driv

Postet av Driv Idrettslag den 8. Feb 2014

En oppklaring: Alle må være medlem av Driv hovedlag for å delta i en gruppe.
Men du kan godt være medlem av Driv hovedlag uten å delta i en gruppe.
Medlemskap i Driv IL er altså inngangsbilletten til Drivfamilien og tilgang til gruppene.

Dette betyr at selv om du melder deg ut av en gruppe, så står du fortsatt som medlem av Driv hovedlag inntil du selv melder deg ut derfra. Vi kaster ingen ut av Drivfamilien :-)

Gruppene vet ingenting om hvor mange grupper du er medlem av og de melder deg kun ut av sin gruppe.
Hvis du ønsker å melde deg ut fra både gruppa og Driv hovedlag, så må du gi beskjed til både gruppa og meg.

Det var forklaringen til dere som lurer på hvorfor dere får medlemskontingent til Driv hovedlag når dere har meldt dere ut av gruppa deres.
Men send meg en mail på medlem@driv-il.no så ordner jeg opp for dere.

Astrid Celius



Førstehjelpskoffertene til Driv IL

Postet av Driv Idrettslag den 5. Feb 2014

Følgende bør førstehjelpskoffertene til Driv inneholde, uavhengig av aktivitetsgruppe. 

Saks
Hansker 
Sårvaskservietter 
Saltvannsoppløsning
Munn til munn maske 
Plasterpakke
Plasterteip 
Sportsteip/idrettsteip 
Kompresser i div størrelser
Enkelmannspakker
Store elastiske gasbind 
Isposer 
 
Hilsen Martin Tiltnes, Enebakk Røde Kors
 
Astrid Celius


Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 5. Feb 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Celina velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 4. Feb 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Mathilda og Mathias velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Enebakk Røde Kors

Postet av Driv Idrettslag den 4. Feb 2014

Martin Tiltnes, Enebakk Røde Kors har avholdt 4 hjertestarterkurs for 53 fornøyde Driv trenere/lagledere/styremedlemmer.

Driv IL har 4 hjertestartere. Det står en på klubbhuset, en i Mjærhallen, en på tennishuset ( om sommeren) og en på Mjær kunstgressbane. Den på Mjær står akkurat nå i Bråtanstua, men vil bli flyttet ned til driftsbygget.

Jeg oppfordrer dere til å melde dere inn i Enebakk Røde Kors for å støtte vår lokale Røde Kors gruppe. Facebook, Enebakk Røde Kors
Bli medlem: http://www.rodekors.no/rekruttering/bli-medlem/

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 3. Feb 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Dennis, Marius, Vegar, Morgan, Hilde, Andre, Gry, Bjørnar og Eirik velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Star Skiwax smørekurs på klubbhuset mandag 03.02. kl. 18.00

Postet av Driv Idrettslag den 1. Feb 2014

Kurset er gratis og starter kl. 18.00 inne på klubbhuset. Smørekurs Driv IL

Star gir 40% på veiledende pris på all skismøring, glider, hansker, børster osv. De tar kort og kontakt.

Smørebua er åpen for salg ca. kl. 19.30

Ricard Bakke stiller som Drivs representant.

Astrid Celius



Hjertestarterkursene mandag 3. og tirsdag 11 er avlyst.

Postet av Driv Idrettslag den 29. Jan 2014

Det er for få påmeldt til at vi kan holde kurs mandag 3. feb og tirsdag 11. feb.

Jeg har kontaktet dere som er påmeldt disse dagene og spurt om dere kan tirsdag 4. februar slik at vi får kjørt kurset da. Les hele saken for å se påmeldte.
Vi setter opp flere kurs senere, så bare gi meg beskjed nå hvis du ikke har fått tatt kurset.

Tirsdag 4. feb er det plass til flere, så gi meg beskjed på post@driv-il.no
Invitasjon hjertestarter og førstehjelpskurs 2014

Astrid Celius

Magne Pedersen
Madelene Mikalsen
Miriam Holtop
Kristin Jahr
Beate Høvik
Michael Tefertiller
Elisabeth Hast
Aud Hønsi
Mona Ødemark

 



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 28. Jan 2014

Inn: vi takker for innmeldingen og ønsker Lavrans, Filip, Jonathan, Caroline, Lars og Herman velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Karusellrenn 29.1 får endringer.

Postet av Driv Idrettslag den 28. Jan 2014

På karusellrennet onsdag 29.1 er langrennscrossen avlyst og erstattet med vanlig klassisk renn med intervall start for de som skulle gått cross.

Deretter er det puljevis klassisk fellesstart for de eldre som planlagt.

Se mer på skigruppa sine sider.

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 27. Jan 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Sissel velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Ledig plass på hjertestarterkurs for trenere og lagledere i Driv

Postet av Driv Idrettslag den 26. Jan 2014

Minner om at disse kursene er både hjertestarterkurs og førstehjelpskurs med fokus på skader. Altså matnytting for dere. Kursene er obligatorisk og gratis ( Driv betaler) og dere får kursbevis. Styrene i gruppene kan også melde seg på kurs.
Det er ledig plass på hjertestarterkurset mandag 27.jan, Tirsdag 28. er kurset fullt. Invitasjon hjertestarter og førstehjelpskurs 2014 Les hele saken for å se påmeldte.

Kan dere melde dere på til kursene mandag 3. feb, tirsdag 4.feb og tirsdag 11.feb. nå, direkte til meg på post@driv-il.no Husk gruppe, navn, telefonnummer.

Jeg er der og serverer frukt, kaffe og annen drikke.

Astrid Celius

Mandag 27.jan, plass til flere:

Heidi Fjellstad
Daniella Focke Wenzel
Stein - Erik Kjernsvik
Rikard Olofsson
Bjørn Ivar Stubberud
Line Sakariassen
Lars Mørk
Martine Strømsborg Jakobsen
Anders Kathrud
Liv Sandem
Monica Aarskog


Tirsdag 28.jan, fullt kurs:

Else Tidemann
Michael Tefertiller
Anne Marit Østvaag
Bente Svenningsen
Beate Wangen
Solvejg Lorenz
Lisa Marie Solem
Oda Skaug
Ylva Skaug
Silje Johannnessen
Tonny Abrahamsen
Ole Harald Gystad
Richard Hellerud
Ida Stubberud

Mandag 3. feb, ledig plass:

Aud Hønsi

Tirsdag 4.feb, ledig plass:

Magne Pedersen
Madelene Mikalsen
Miriam Holtop
Kristin Jahr
Beate Høvik

 

Tirsdag 11. feb, ledig plass:

Mona

Ødemark

Bjørn         Jakobsen



Resultater karusellrenn 22.1.

Postet av Driv Idrettslag den 24. Jan 2014

Karusellrennet onsdag hadde godt oppmøte med 146 deltagere.
Les mer på skigruppa sine sider.

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 24. Jan 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Carsten, Mie, Dina, Amalie, Anette, Anders og Celine velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 22. Jan 2014

Inn: vi takker for innmeldingen og ønsker Anniken velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Det er karusellrenn i dag, onsdag 22.01

Postet av Driv Idrettslag den 22. Jan 2014

Alt er klart til skirenn. Startnummer og betaling inne på klubbhuset kl. 17.30 - 18.00. Det går helt fint å melde seg på direkte på klubbhuset i dag.
Les mer på skigruppa sine sider: Skigruppa

Astrid Celius



Alt klart til karusellrenn ondag 22.januar

Postet av Driv Idrettslag den 21. Jan 2014

Skigruppa har hatt måkedugnad for å få nok snø i løypa og er klare til å avholde renn. Rennet er endret til klassisk stilart og med reduserte løypelengder. Les mer på skigruppa sine sider: Skigruppa

Astrid Celius



Husk hjertestarterkurs i kveld

Postet av Driv Idrettslag den 21. Jan 2014

Påmeldte hjertestartekurset tirsdag 21. januar:  
       
Carl Urban Almqvist
Frederik Fiske
(Liv Sandem nei, flyttet til 27.jan) Ledig plass i kveld
Lisbeth S. Nilsen
Thea Cederstrøm
Mari Cederstrøm
(Else Tidemann nei, flyttet til 28.jan) ledig plass i kveld 
(Madelen Mikalsen nei, flyttet til 4. feb) ledig plass i kveld
Stian Trebekk
(Mona Ødemark nei, flyttet til 11. feb) Ledig plass i kveld
Line Nilsen
Johan Stensås
Ida - Mari Djupvik
Maiken Røkeness
Erlend Stene Olsen
Rikke Tidemann Stenvik

Vi sees :-)

Astrid Celius telefon 90068834



Kausellrenn onsdag.

Postet av Driv Idrettslag den 19. Jan 2014

Det er svært lite snø i løypa nå og for å få avhold renn på onsdag har skigruppa tatt noen nødvendige grep.

Rennet er endret til et klassisk renn og løypa er kuttet slik at lengste lengde er 1,5 km. Det kommer mer info om hvordan lengdene da blir for de enkelte klassene.

Skigruppa trenger også folk med snøskuffer til å måke snø inn i løypa. Møt opp på Drivplassen mandag 20.1 kl. 19.00 og bli med på måkedugnaden.

Astrid Celius



Vinterdrift på kunstgressbanen Mjær

Postet av Driv Idrettslag den 17. Jan 2014

Banen er måkt for vinterdrift. Foto: Kenneth Røkeness.
Banen måkes på dugnad og det er svært viktig at ingen bruker den med snø på.
Er dere i tvil, så kontakt Kenneth på telefon 906 10 516

Astrid Celius



Karusellrenn starter 22.januar

Postet av Driv Idrettslag den 16. Jan 2014

Det snør, det snør :-) Det betyr at nå skal det mye til før det ikke blir arrangert skirenn onsdag.
Så meld dere på til nehaug@online.no ( det var en feil i adressen, så har du sendt til ne@online.no så må du sende igjen til riktig adresse altså nehaug@online.no )
Dere får ikke svar, men dere blir notert. Se skigruppas side for invitasjon. Det er bare å melde seg på for dere betaler på første renn og får ingen krav ellers. Alle som melder seg på rennet på klubbhuset må legges inn manuelt i startlisten og rennet kan ikke starte før startlisten er klar. Da blir rennet forsinket.
Renn 4 planlegges nå med en puljevis fellesstart. Det legges inn en liten pause mellom skileik og vanlig renn.

Astrid Celius



Holmenkollstafetten 2014

Postet av Driv Idrettslag den 16. Jan 2014

Hvordan er det med dere i år? Skal vi få til lag fra Driv?
I 2012 hadde vi lag i Klasse: A3 Tid 2012: 01:00:25 Driv - Ski
og Klasse: F7 Tid 2012: 01:26:48 Damer Med Driv

Astrid Celius

 



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 16. Jan 2014

Inn: Vi takker for innmeldingene og ønsker Martin, Lillie, Maria, Clara og Adrian velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Skispor på golfbanen :-)

Postet av Driv Idrettslag den 14. Jan 2014

Det er kjørt en runde med klassisk spor på golfbanen i Ytre Enebakk.

Vi må ha mer snø før det kan kjøres i lysløypene, minst 20 cm og med den mengden får vi bare 5 cm løype når maskinen er ferdig.
Men det blir kjørt så fort det er mulig og jeg legger ut info her. Det er fortsatt usikkert om skigruppa får arrangert skirenn. Det er opp til værgudene nå.

Astrid Celius



Lysløypene og folk på beina.

Postet av Driv Idrettslag den 14. Jan 2014

Lysløypa legges til rette for alle, men akkurat i skisesongen er det fint om alle kan ha ski på beina der oppe.
Jeg sender derfor en sterk oppfordring om at dere nå finner andre steder enn lysløypene til å gå turer. Bruk for eksempel lysløypedelen som går fra Drivplassen til Våglia, men ikke selve lysløypa.

Astrid Celius


Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 14. Jan 2014

Inn: vi takker for innmeldingen og ønsker Marius velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Hjertestarterkurs for trenere og lagledere i Driv

Postet av Driv Idrettslag den 14. Jan 2014

Hjertestarterkursene tirsdag 21. januar og tirsdag 28.januar er fulle. Det er 4 ledige plasser på kurset mandag 27.januar.

Jeg åpner nå opp kursene mandag 3.februar, tirsdag 4. februar og tirsdag 11. februar for påmelding.

Kursene starter kl. 18.00 på klubbhuset på Drivplassen. Det er viktig at vi kjører fulle kurs, så dere må si fra hvis dere likevel ikke får kommet.

Under les hele saken har jeg satt inn de påmeldte.
Merk at kurset 21.januar er en tirsdag (og ikke mandag som jeg hadde klart å skrive feil her).

Astrid Celius

Kursdeltakere er:  

Tirsdag 21. januar. Fullt kurs:  
       
Carl Urban Almqvist
Frederik Fiske
Liv Sandem nei flyttet til 27.jan
Lisbeth S. Nilsen
Thea Cederstrøm
Mari Cederstrøm
Else Tidemann nei, flyttet til 28.jan
Madelen Mikalsen nei, flyttet til 4. feb
Stian Trebekk
Mona Ødemark nei, flyttet til 11. feb
Line Nilsen
Johan Stensås
Ida - Mari Djupvik
Maiken Røkeness
Erlend Stene Olsen
Rikke Tidemann Stenvik

Mandag 27.janaur. 3 ledige plasser:

Heidi Fjellstad
Vivian Tiltnes
Daniella Focke Wenzel
Stein Erik Kjernsvik
Rikard Olofsson
Bjørn Ivar Stubberud
Line Sakariassen
Lars Mørk
Martine Strømsborg Jakobsen
Anders Kathrud
Richard Hellerud.
Liv Sandem

Tirsdag 28.januar. Fullt kurs:

Beate Høvik
Kristin Jahr
Siri Linn Buer
Michael Tefertiller
Else Tidemann
Anne Marit Østvaag
Bente Svenningsen
Beate Tandberg Wangen
Solvjg Lorenz
Lisa Marie Solem
Oda Skaug
Ylva Skaug
Silje Johannessen
Tonny Abrahamsen
Ole Harald Gystad.

Mandag 3. februar:

Tirsdag 4. februar:

Magne Pedersen
Madelene Mikalsen
Miriam Holtop

Tirsdag 11. februar:

Mona Ødemark

Oppdatert 14.1 kl. 19,00



Funnet brun boblejakke

Postet av Driv Idrettslag den 13. Jan 2014

Oddvar Hønsi har tatt vare på en brun boblejakke med pelskant som han fant på Mjær kunstgress i går (søndag 12.1.2014).
Inni jakka var det en svart kortholder/lommebok med G sport kort, Golf kort og penger.

Eier kan ringe Oddvar på 932 43 571

Astrid Celius



Plutselig ble det kaldt....

Postet av Driv Idrettslag den 13. Jan 2014

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 12. Jan 2014

Inn: vi takker for innmeldingen og ønsker Sandera, Erik, Lars Martin, Monica, Tommy, Sofie og Marius velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Medlemskontingenten for 2014

Postet av Driv Idrettslag den 12. Jan 2014

Etter årsmøtet i 2013 vedtok medlemskontingentene for 2013 og 2014, så kan vi heretter sende ut medlemskontingentene allerede i januar. Det er bedre at vi følger kalenderåret riktig.

Tell opp de søte små og sjekk om det lønner seg for deg å endre til familiemedlemskap :-) I så fall sender du meg en mail på medlem@driv-il.no

Hvis du skulle ønske å melde deg ut av den store Drivfamilien vår, så må du også sende meg en mail på medlem@driv-il.no
Akkurat nå er vi en storfamilie med 1238 medlemmer. Men vi har alltid plass til flere .-)

Det er noen som sier at de har meldt seg ut av Driv og likevel fått faktura fra meg på medlemskontingenten. Det skyldes som regel ut at de har meldt seg ut av en gruppe og trodd at da har de også meldt seg ut av Driv. Dere må i så fall gi beskjed om utmelding begge steder. Jeg fikser alt dette nå bare dere sier fra :-)

Jeg vil takke alle våre trenere/lagledere/styrer og andre støttespillere som gjør det mulig for Driv å tilby flotte aktiviteter til familiemedlemmene våre. De har mange, mange gratis timer for oss alle.
I tillegg har vi i Driv en stor og god dugnadsånd som virkelig er til god nytte for hele Drivfamilien. Når vi da putter inn alle de velvillige sponsorene Driv har, både i hovedlaget og gruppene, så er det ikke rart vi har det bra.
Tusen takk alle sammen :-)

Astrid Celius



Karusellrenn 2014

Postet av Driv Idrettslag den 12. Jan 2014

Det er ikke lett å være skigruppe slik forholdene er nå. Skigruppa vil gjerne arrangere karusellrenn som normalt, men da må det komme snø. Det er lagt ut info på skigruppas sider.

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 10. Jan 2014

Inn:  Vi takker for innmeldingen og ønsker Philip velkommen inn i Drivfamilien :-)

Jeg minner om at det er medlemskap i Driv som er inngangsbilletten til gruppene. Dere må være medlem av Driv hovedlag for å delta i en gruppe.

Astrid Celius

 



Opptelling av antall familiemedlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 10. Jan 2014

Det er på tide med en ny opptelling av stort og smått i familien.
Driv får tilskudd for antall medlemmer under 17 år og når du likevel har familiemedlemskap, så tar vi gjerne i mot alle de søte små inn i Drivfamilien :-)

Husk at det er aldri for tidlig å bli medlem av Driv IL.

Medlemskontingenten for 2014 sendes ut i løpet av januar. Ønsker du å gjøre endringer i medlemskapet ditt, så ta kontakt med meg.
Husk at utmelding må skje skriftlig til medlem@driv-il.no

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 10. Jan 2014

Inn: Vi takker for innmeldingene og ønsker Helene, Theodor, Stian og Ebba. Hege, Truls, Pelle, Tomas, Randi, Tuva, Storm, Tor - Øivind og Gry velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Flotte resultater i skisporet

Postet av Driv Idrettslag den 10. Jan 2014

Enebakk Avis hadde i går en flott reportasje med gode resultater for våre skiutøvere.
Les mer på skigruppas sider: Skigruppa

Astrid Celius



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 8. Jan 2014

Inn: Vi takker for innmeldingen og ønsker Arnfinn, Magne, Jakob og Vegard velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Hjertestarterkurs

Postet av Driv Idrettslag den 7. Jan 2014

Hjertestarterkurset 21. januar er fullt. Les hele saken for å se påmeldte.

Kursene starter kl. 18.00 på klubbhuset. Det er viktig at vi kjører fulle kurs, så dere må si fra hvis dere likevel ikke får kommet.

Det er ledig plass på kurs 27.januar ( 6 plasser) og 28. januar ( 4 plasser). Vi fyller opp disse først, men jeg har også åpnet 3. februar for påmelding

Astrid Celius

Kurset 21. januar er fullt.

Kursdeltakere er:

Carl Urban Almqvist

Frederik Fiske

Liv Sandem

Lisbeth S. Nilsen

Thea Cederstrøm

Mari Cederstrøm

Else Tidemann

Madelen Mikalsen

Stian Trebekk

Mona Ødemark

Line Nilsen

Johan Stensås

Ida - Mari Djupvik

Maiken Røkeness

Erlend Stene Olsen

Rikke Tidemann Stenvik



Hjertestarterkurs

Postet av Driv Idrettslag den 6. Jan 2014

Driv arrangerer hjertestarterkurs for alle sine trenere og lagledere i samarbeid med Røde Kors: Invitasjon hjertestarter og førstehjelpskurs 2014

Kurset 21. januar er fullt. 
Det er 11 ledige plasser mandag 27. januar og 7 ledige plasser tirsdag 28.januar.

Jeg ser det mangler mange enda og åpner derfor mandag 3. februar for påmelding til kurs.

Vi skal ha alle som ikke har hatt kurs gjennom dette nå, så meld dere på til meg. Jeg setter opp flere kurs etter hvert som dere melder dere på.

Tips meg gjerne om andre kurs dere har lyst på.

Astrid Celius: post@driv-il.no



Medlemmer

Postet av Driv Idrettslag den 3. Jan 2014

Inn: Årets første nye medlem ble Julie. Vi takker for innmeldingen og ønsker henne velkommen inn i Drivfamilien :-)

Astrid Celius



Politiattester

Postet av Driv Idrettslag den 3. Jan 2014

Minner dere trenere/lagledere om at politiattesten deres ikke er i orden før dere har vist meg den attesten dere får tilbake fra politiet. Det skal registreres i systemet til Driv IL.

Ta kontakt med meg slik at jeg får notert dere i systemet.

Astrid Celius
post@driv-il.no



Betaling av medlemskontingenten for 2013

Postet av Driv Idrettslag den 3. Jan 2014

Det er fortsatt noen som ikke har betalt medlemskapet sitt for 2013. Det er lett å glemme ting, men nå må vi bli ferdige med 2013 før jeg sender ut faktura for 2014 i januar.

Jeg sjekker gjerne for deg hvis du er i tvil. Husk at om du melder deg ut av en gruppe, så står du fortsatt som medlem av hovedlaget hvis du ikke melder deg ut derfra også.

Astrid Celius
medlem@driv-il.no